Hareka
80+
- Reaksiyon skoru
- 57
kanka buna para verene kadar 2 3 katı verip elektrikçiye üst kata cat 6 çektirsen daha iyi sankiArkadaşlar bütçeme gore iyi bir şey slmaya çalışıyorum şimdi modem ile aynı odadayım yazın üst kata çıkacağım bu iyi mi? shaa iyi bir şey varsq önerir misiniz 400 tl felan bütçem
elektrikçi çekecek modemin ordan bu adaptörlerle oyun oynanacağını zannetmem ( pingden dolayı)Üst kata kablo nasıl çektircem hocam hem para vermek istemiyorum fazla bütçem az kolay halletmek istiyorum
Yani delcek babamın izin vereceğini sanmam hocam illa oynatmazmı çıkmam madem benelektrikçi çekecek modemin ordan bu adaptörlerle oyun oynanacağını zannetmem ( pingden dolayı)
Hocam çok bütçenin üstünde daha uygun bir şey önerir misiniz?Elektrik tesisatı kötü değilse powerline adaptör alabilirsin. İkinci el uygun fiyatlı bulursun. Sıfır bu paraya yok.
şu daha iyi olur abdullah abi de zaten bir videosunda göstermişti.Arkadaşlar bütçeme gore iyi bir şey slmaya çalışıyorum şimdi modem ile aynı odadayım yazın üst kata çıkacağım bu iyi mi? shaa iyi bir şey varsq önerir misiniz 400 tl felan bütçem
ping rahat ettirmez sana iç hattan çekebilirse delmeye gerek yokYani delcek babamın izin vereceğini sanmam hocam illa oynatmazmı çıkmam madem ben
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam çok bütçenin üstünde daha uygun bir şey önerir misiniz?
Hocam attığım fotodaki ile aynı görüntüye sahip markadan markaya çekim gücü değişiyor muşu daha iyi olur abdullah abi de zaten bir videosunda göstermişti.
Onu nasil yapacağımping rahat ettirmez sana iç hattan çekebilirse delmeye gerek yok
Sanmıyorum değişeceğini ama biri ac1300 biri ac1200 sen ac1300 al garanti olsunHocam attığım fotodaki ile aynı görüntüye sahip markadan markaya çekim gücü değişiyor mu
Onu nasil yapacağım
İkinci el olarak 500-700 TL'ye bulabilirsin. Wifi adaptör istiyorum diyorsan en azından pcıe wifi al. Bu bütçeye bulman zor. İkinci el bulunabilir. USB wifi zamanla ısınıp performans düşürür.Hocam çok bütçenin üstünde daha uygun bir şey önerir misiniz?
elektrikçi yapar veya arkadaşın dediği şeyden alcan elektrik hattı üzerinden iletiyor internetiHocam attığım fotodaki ile aynı görüntüye sahip markadan markaya çekim gücü değişiyor mu
Onu nasil yapacağım
Tamam hocam teşekkür ederimSanmıyorum değişeceğini ama biri ac1300 biri ac1200 sen ac1300 al garanti olsunyakın zamanda bende almayı düşünüyom.
Hocam 2 ele pek sıcak değilimİkinci el olarak 500-700 TL'ye bulabilirsin. Wifi adaptör istiyorum diyorsan en azından pcıe wifi al. Bu bütçeye bulman zor. İkinci el bulunabilir. USB wifi zamanla ısınıp performans düşürür.
Anladım hocam teşekkür ederimelektrikçi yapar veya arkadaşın dediği şeyden alcan elektrik hattı üzerinden iletiyor interneti