Neler Yeni

Bu video Modu Gösterilemiyor Sorunu!

Uygâr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,556
İsim
Uygar Güllüpınar
Instagram
lilnyks0
sürücüyle olabilir baska sorudan suruculerı nasıl kuracagını soruyor yanı surucu guncellemeden sonra ayarların yerlerı degısmıs olabılır ama ılla kı baska yerde reset fabrıka tusu vardır. sıyah ekran olsa dahı menu cıkıyorsa sorun yok vardır bı yerınde fabrıka ayarlarına alma yerı
Hocam şöyle menü ayarı var port ayarı var ses ayarı tuşu var ve dil ayarı ok tuşu var yani. Menü ayarı çalışmıyor basıyoeum menü gelmiyor yoksa fabrika ayarına döndürürdüm de
Mesaj otomatik birleştirildi:

sürücüyle olabilir baska sorudan suruculerı nasıl kuracagını soruyor yanı surucu guncellemeden sonra ayarların yerlerı degısmıs olabılır ama ılla kı baska yerde reset fabrıka tusu vardır. sıyah ekran olsa dahı menu cıkıyorsa sorun yok vardır bı yerınde fabrıka ayarlarına alma yerı
Peki televizyona bağlasam hdmi ile? O zaman oradan yapabilir miyim

Özgürcan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,609
İsim
Özgürcan
Peki televizyona bağlasam hdmi ile? O zaman oradan yapabilir miyim
cogunlukla evet oradan eskı cozunurluk ayarına alıp sonra tekrar monıtore takarsan duzelır bununla ılgılı soru var soyle;

Ekler

• Ekran Görüntüsü (11).png
    Ekran Görüntüsü (11).png
    81 KB · Hit: 73

Uygâr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,556
İsim
Uygar Güllüpınar
Instagram
lilnyks0
cogunlukla evet oradan eskı cozunurluk ayarına alıp sonra tekrar monıtore takarsan duzelır bununla ılgılı soru var soyle;
Da şöyle 90 hz gösterebilecek bir şey lazım değil mi mantıken? 90 hz de çalışıyo sistem ama monitör bunu gösteremiyor

Özgürcan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,609
İsim
Özgürcan
S13: Kısayol tuşumun kilidini nasıl açarım/kapatırım? Cvp.: Kısayol tuşunun kilidini açmak/ kapatmak için lütfen düğmesine 10 saniye basın. Bunu yaptığınızda, monitörünüz, aşağıdaki resimlerde gösterildiği gibi kilit açık/kapalı durumunu göstermek için "Dikkat" mesajını açar.
bide bu var bunu tam anlamadım ama power tusuna uzun sure basınca belkı bır baska tepkımeye gırebılır telefonlar gıbı ıkı tus kombınasyonuyla fabrıka ayarlarına almaları gerek aslında cok genel yaygın bır format bıcımı anlamadım

Yakup.

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Bende bu monitör‘ü kullanıyorum. Aynı şekilde overclock yapacaktım, iyiki yapmamışım.

Uygâr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,556
İsim
Uygar Güllüpınar
Instagram
lilnyks0
Bende bu monitör‘ü kullanıyorum. Aynı şekilde overclock yapacaktım, iyiki yapmamışım.
Sorun oc yapmak değil test aşamasında geri döner ama ben ***** gibi testten sonra o moda aldım eşşek kafam.

Özgürcan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,609
İsim
Özgürcan
Da şöyle 90 hz gösterebilecek bir şey lazım değil mi mantıken? 90 hz de çalışıyo sistem ama monitör bunu gösteremiyor
https://www.hepsiburada.com/philips...ay-analog-full-hd-ips-monitor-pm-HB00000NHVR8 monıtor buysa 90hz degıl 75hz senın model farklı olabılır mı bılmıyorum full cozunurlukde hangı hz kacsa odur ekran kartı drıver da yukluyse tabı ama yukludur de sende yenı format atmadın zaten cozunurluk nvıdıa denetım masasından yaptıgınız yazmssın

Uygâr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,556
İsim
Uygar Güllüpınar
Instagram
lilnyks0
https://www.hepsiburada.com/philips...ay-analog-full-hd-ips-monitor-pm-HB00000NHVR8 monıtor buysa 90hz degıl 75hz senın model farklı olabılır mı bılmıyorum full cozunurlukde hangı hz kacsa odur ekran kartı drıver da yukluyse tabı ama yukludur de sende yenı format atmadın zaten cozunurluk nvıdıa denetım masasından yaptıgınız yazmssın
75 hx zaten benimki ama televizyona bağlarsam da hata verir mi diye düşünüyorum. Şu an sistem 90 hz modunda.

Yakup.

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Sorun oc yapmak değil test aşamasında geri döner ama ben ***** gibi testten sonra o moda aldım eşşek kafam.
Ok a bastıktan sonra aşağıya inin, aşağıda reset bölümü var, reset ordan atabilirsiniz. Ama sorun çözülür mü bilmiyorum.

Özgürcan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,609
İsim
Özgürcan
75 hx zaten benimki ama televizyona bağlarsam da hata verir mi diye düşünüyorum. Şu an sistem 90 hz modunda.
baska monıtore bagladıgın ıcın ayarlarını oto sıfırlar tv de 60hz fln alır

Uygâr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,556
İsim
Uygar Güllüpınar
Instagram
lilnyks0
Ok a bastıktan sonra aşağıya inin, aşağıda reset bölümü var, reset ordan atabilirsiniz. Ama sorun çözülür mü bilmiyorum.
Bende yok o ok tuşuna basıyorum sadece dil gözüküyor. Discordun var mı @Özgürcan aynı şekilde senin de ekleyeyim sizi kamera açıp göstereyim.

Yakup.

80+ Gold
En İyi Cevap
10

Ekler

• 20201026_143402.jpg
    20201026_143402.jpg
    711.6 KB · Hit: 56
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular