Neler Yeni

Yardım Bu Vodofoneden nasıl kurtulabilirim çıldırıcam

Akbaba Kürşat

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
281
İsim
Furkan
Arkdaşlar şuan burda vodofoneye sövmemek için kendimi zor tutuyorum.Bu Vodofone net den nasıl kurtulabiliriz Allah aşkına biri söylesin müşteri hizmetlerine bağlanmak istiyorum habire yönlendircez diyolar yönlendirmiyolarda.
Geçen gün vodofone bayisinden forum verdiler faksla gönderceksin dediler gönderdiğim an hemen kesiyolarmı tecrübesi olan varmı herkes şikayetçi

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Altyapınız ne acaba şikayetiniz ne? Ben vodofone geçmeyi düşünüyorum ama korkuyorum açıkçası

Akbaba Kürşat

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
281
İsim
Furkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Altyapınız ne acaba şikayetiniz ne? Ben vodofone geçmeyi düşünüyorum ama korkuyorum açıkçası
Sakın diyorum bak sakın geçme çok pişman olursan kurulumu çok kolay yapıyolar fakat iptal etmek isterseniz çok zor

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2

ugo.

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,032
İsim
Uygar
Instagram
uuygarugurlu
Ben 104tl ödeyip 100mbqs alabileceğim bence gayet güzel ama kopma-ping sorunu yaşar mıyım diye korkuyorum
Vodafone fiber max altyapın varsa hiç pişman olmazsın 1 yıldır aboneyim 80₺ küsüre 24 mbps paket kullanıyorum fakat kendi rızam ile üstü işimi görmüyor istersem 95₺‘E 50mbps’lere çıkarabiliyorum. Söylediğim altyapı var bir tek binamızda vododan başka firma kullanan yok kimse sorun yaşamıyor kendi kendine 1 defa kompa oldu dışında hiç kopma olmadı takır takır çalışıyor. Pingim sabit 50. Sadece yüksek boyutlu bir dosya indirdiğimde download’ın hepsini kullandığı için 120-130 civarı ping çıkıyor. Ama söylediğim gibi modemi de ücretsiz verdiler bana. Dediğim altyapı varsa kesin geç ben hiç pişman değilim 1 kere onlardan kaynaklı koptu sadece 1 yılda, ama alt yapınızı tam olarak bilmediğim için size geçin veya geçmeyin diyemiyorum. Ben 1 yıldır kullanıyorum memnunum. 24 mbps pakette 25mbps download 18-20 arası stabil upload veriyor. Fatura da hiç paketin fiyatının 1 kuruş üstü gelmedi.

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Vodafone fiber max altyapın varsa hiç pişman olmazsın 1 yıldır aboneyim 80₺ küsüre 24 mbps paket kullanıyorum fakat kendi rızam ile üstü işimi görmüyor istersem 95₺‘E 50mbps’lere çıkarabiliyorum. Söylediğim altyapı var bir tek binamızda vododan başka firma kullanan yok kimse sorun yaşamıyor kendi kendine 1 defa kompa oldu dışında hiç kopma olmadı takır takır çalışıyor. Pingim sabit 50. Sadece yüksek boyutlu bir dosya indirdiğimde download’ın hepsini kullandığı için 120-130 civarı ping çıkıyor. Ama söylediğim gibi modemi de ücretsiz verdiler bana. Dediğim altyapı varsa kesin geç ben hiç pişman değilim 1 kere onlardan kaynaklı koptu sadece 1 yılda, ama alt yapınızı tam olarak bilmediğim için size geçin veya geçmeyin diyemiyorum. Ben 1 yıldır kullanıyorum memnunum. 24 mbps pakette 25mbps download 18-20 arası stabil upload veriyor. Fatura da hiç paketin fiyatının 1 kuruş üstü gelmedi.
Superonline fiber altyapısı var onu kullanarak veriyorlar

Akbaba Kürşat

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
281
İsim
Furkan
Kardeşim sen bi iptal etmeye çalış bakalım iptal edebiliyormusun

• Kızgın
Reaksiyonlar: ugo.

ugo.

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,032
İsim
Uygar
Instagram
uuygarugurlu
Kardeşim sen bi iptal etmeye çalış bakalım iptal edebiliyormusun
Dostum sıkıntın mı var, sen sorun yaşıyorsun diye herkes yaşayacak anlamına mı geliyor? Ayrıca 1 kere bile vodafone net’den kaynaklı sorun yaşamamışken neden iptal edeyim. Ve 1 yılımı zaten doldurmuşum, 2 yıl sonunda taahhüt bozuluyor, iptal etmek istesem 1 yıl sonra çok basit bir şekilde iptal ederim. Ayrıca müşteri temsilcileri de çok alakalı, hiç sana olan bana olmadı yani. Sen problem yaşıyorsun veya memnun değilsin diye bir başkası da öyle olacak değil.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Superonline fiber altyapısı var onu kullanarak veriyorlar
Superonline altyapısı sağlam bir alt yapı ise vodo yerine süperonline tercih et bence.

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dostum sıkıntın mı var, sen sorun yaşıyorsun diye herkes yaşayacak anlamına mı geliyor? Ayrıca 1 kere bile vodafone net’den kaynaklı sorun yaşamamışken neden iptal edeyim. Ve 1 yılımı zaten doldurmuşum, 2 yıl sonunda taahhüt bozuluyor, iptal etmek istesem 1 yıl sonra çok basit bir şekilde iptal ederim. Ayrıca müşteri temsilcileri de çok alakalı, hiç sana olan bana olmadı yani. Sen problem yaşıyorsun veya memnun değilsin diye bir başkası da öyle olacak değil.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Superonline altyapısı sağlam bir alt yapı ise vodo yerine süperonline tercih et bence.
Superonline sağlamda 100mbqs Superonlinede 129tl vodofoneda 104tl o yüzden vodofone iyiyse vodofone alicam

ugo.

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,032
İsim
Uygar
Instagram
uuygarugurlu
Superonline sağlamda 100mbqs Superonlinede 129tl vodofoneda 104tl o yüzden vodofone iyiyse vodofone alicam
Bence altyapı superonline aitse 20 fazla ver superonline al vodo üzmez ama ben tercihimi superonlineden yana yapardım yerinde olsam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,416
Üyeler
163,492
Son üye
hadoliwe60
Top Bottom