Neler Yeni

Bu yıl hiç ders çalışamadım dersleri bilmiyorum.

Fuluski

80+
fazla devamsızlığım var hiç ders yapmadım ve garip bir şekilde sınıfı geçtim fakat hiç ders çalışmadım dersleri yapmadım böylelikle bu yıl hiç bir şey öğrenemedim 1 yıl geride kaldım. Bu yılın derslerini 1 ay içinde tekrar geçmem gerekiyor herşeyi öğrenmem gerekiyor nasıl 1 ay içinde tüm dersleri 1 aya sığdırabilirim?

arturo

80+ Silver
fazla devamsızlığım var hiç ders yapmadım ve garip bir şekilde sınıfı geçtim fakat hiç ders çalışmadım dersleri yapmadım böylelikle bu yıl hiç bir şey öğrenemedim 1 yıl geride kaldım. Bu yılın derslerini 1 ay içinde tekrar geçmem gerekiyor herşeyi öğrenmem gerekiyor nasıl 1 ay içinde tüm dersleri 1 aya sığdırabilirim?
Sığdıramazsın.

Akut Yelmas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
217
İsim
Eren Kozan
Düşünmek yerine başlayın. Yetişeceğini düşünmem ama.

Akut Yelmas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
217
İsim
Eren Kozan
hocam nereden başlayacağımı bilmiyorum. şuan sadece matematik çalışsam bile bana yeter en zayıf dersim matematik
Hocam kaça gidiyorsunuz bilmiyorum ama eğer 11 falansa ayt tyt full tekrarlar var branş branş onlara bakmanı öneririm.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ve cidden yetiştirecek gibi hissediyorsanız konu tekrarları izlemek dışında telefon bilgisayardan uzak durun.

SnareEcho

80+ Silver
Sığdıramazsın öğrenemezsin. Senin hatan hcm. 1 gün bile olsa bir kitap açmadın mı?

hiç bişey olamz kanka kafada büyütme
Mesaj otomatik birleştirildi:

ne kadar boslarsan bosla son sene calıstıgın kadar alcaksın sınavda

AhmetN

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,696
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Uzay-Bilim, Müzik
Hocam yarın başlayın çalışmaya eğer gerçekten içinizde öğrenme arzusu varsa. Eğer ki kendinize inanırsanız bütün konuları olmasa bile temelini yetiştirirsiniz. Tahminim ki lise 2 veya 3. sınıfa geçtiniz. Kafanızı yormayın. Her türlü halledersiniz

Yasin Çınar

80+ Bronze
bir tek sen çalışmadın ki hocam geçen sene de bende aynı durumu yaşadım okul açıldı okula geldim bi baktım millet benden daha kötü kafanıza takmayın yani. (12.sınıfa geçiyorsan sıkıntı ama)

Top Bottom