Neler Yeni

Bu yıllanmış şarap hakkında bir fikrim yok yardımcı olur musunuz?

Erdemx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Erdem Kumaş
Merhaba arkadaşlar iyi akşamlar,
Bu şarap ilk zamanından beri ailemde. 10 15 derece aralığında güneş ışığından ve ani sıcaklık değişikliklerinden uzak olarak muhafaza edildi. Bu şaraba bir değer verecek olsam nasıl hesaplayabilirim. İçmek istesem bozulup bozulmadığını nasıl anlarım? Bu konuda bilgi sahibi olan herkesin fikrini merek ediyorum lütfen yardımcı olur musunuz.
ŞARAP.jpg

mehmettici

80+ Silver
Bu şarap ilk zamanından beri ailemde. 10 15 derece aralığında güneş ışığından ve ani sıcaklık değişikliklerinden uzak olarak muhafaza edildi. Bu şaraba bir değer verecek olsam nasıl hesaplayabilirim. İçmek istesem bozulup bozulmadığını nasıl anlarım? Bu konuda bilgi sahibi olan herkesin fikrini merek ediyorum lütfen yardımcı olur musunuz. Alıntıyı görüntüle
hocam cok bilgi sahibi degilim ama bandrolu 2013 den beri açilmadiysa yillandirilildiysa 2000-2500 civasri gider kolek siyonluksa bozulma durumunu bilemiyorum hocam

Erdemx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Erdem Kumaş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam cok bilgi sahibi degilim ama bandrolu 2013 den beri açilmadiysa yillandirilildiysa 2000-2500 civasri gider kolek siyonluksa bozulma durumunu bilemiyorum hocam
Fiyat olarak genelde bu aralıkta deniliyor. İçilip içilemeyeceğini merak ediyorum aslında.

JSezar

80+ Silver
cam şişede duran şarap yıllanmış sayılmıyor.yıllanmış diye varildeki şaraba deniyor.güncel değeri neyse ederi odur.içmek istiyorsan sıkıntı olmaz,şarap bozulmaz.

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,693
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
Bu şarap ilk zamanından beri ailemde. 10 15 derece aralığında güneş ışığından ve ani sıcaklık değişikliklerinden uzak olarak muhafaza edildi. Bu şaraba bir değer verecek olsam nasıl hesaplayabilirim. İçmek istesem bozulup bozulmadığını nasıl anlarım? Bu konuda bilgi sahibi olan herkesin fikrini merek ediyorum lütfen yardımcı olur musunuz. Alıntıyı görüntüle
Ben 2011 etiketli raki icmistim nasil saklandiginida bilmiyordum tasindigim evde bulmustum okula goturup arkadaslarla icmistik bisi olmadi alkol kolay kolay bozulmaz (evde onceki oturan kisi olmustu ve 10 yildir kimse oturmuyodu sarap vsde vardi ancak ailem atti)

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,560
İsim
Cengiz
Ben 2011 etiketli raki icmistim nasil saklandiginida bilmiyordum tasindigim evde bulmustum okula goturup arkadaslarla icmistik bisi olmadi alkol kolay kolay bozulmaz (evde onceki oturan kisi olmustu ve 10 yildir kimse oturmuyodu sarap vsde vardi ancak ailem atti)
her şey Tamamda Okula Götürdüm İçtik Kısmında Patladım

t1k3beratfatih

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
873
İsim
Berat fatih
bu konu etiketini görünce bende açıcam yarın xd

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası