Neler Yeni

Bütce 20k oyun bilgisayarı yardım

subhan_02

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Subhan
Bütçe
20.000
Merhaba arkadaslar 20 k buccem var oyun bilgisayari lazim hazir kasa yani deseniz surayi bekle falan yeni yil indirimi olar dinlerim şimdiden teşekkürler.

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Enes Özkan
Hocam 20kyı bir tık geçebiliyorsanız işlemciyi 12400f'e düşürüp değerlendirebilrsiniz: https://www.itopya.com/technopat-ar...2gb-16gb-ddr5-500gb-m2-ssd-intel-arc-s_h27756

Normalde kasa psu dan dolayı önerilen bir kasa değil hocam imkan varsa onu da değiştirebilirsin, intel ekran kartına da güveniyor musunuz o da ayrı bir konu fakat şuan devam etmeyeceklerini kesin kanıtlayan bir durum yok performans olarakta güzel bir kart; bu fiyata alabileceklerinize oranla. İsterseniz rx7000 ailesinden de seçenekler var

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
806
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs
Mesaj otomatik birleştirildi:

Özelleştirmeli bi şekilde attım linki toplam 21.100 TL tutuyor. Gayet hoş bir sistem bu bütçe de, yalnız bir kule tipi soğutucu da lazım. Bütçen olduğun da onu da alırsın. Kendim Ryzen 5 5600x işlemciyi stok fanla 2 senedir kullanıyorum, yani belli bir süre stok fanla kullansan bir şey olmaz.

Top Bottom