Neler Yeni

Büyük Bir Oyun Şirketinde Nasıl Çalışabilirim ?

Star trek

80+ Silver
Katılım
1 Temmuz 2020
Mesajlar
2,200
Dahası  
Reaksiyon skoru
951
İsim
Mehmet bozan
Başarılı olanlar her zaman çok çalışarak bu başarıyı elde etmişler. Çok hayal kuranlar da hep hayal kurmuşlar. Çok çalışınca iyi bir üniversite de kazanılabiliyor, yurt dışına da gidilebiliyor. Hayal kurunca sade vakit bir şeyler arzulamak ile geçiyor. Bir sonuç olmuyor.
 

MuratGH

80+
Katılım
29 Ağustos 2022
Mesajlar
312
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Murat GH
Çok büyük bir oyun şirketinde nasıl çalışılabilir ? Örneğin ben oyun geliştirme ve hikayeyi oluşturma aşamasında bir mühendis ve senaryo yazarı olarak çalışmak istiyorum nasıl yapabilirim bilgisi olan yardımcı olabilir mi ? Amacım gelecekte dünyanın en iyi oyunu kabul edilebilecek bir oyuna az veya çok bir katkıda bulunabilmek. Çok zor olduğunu da biliyorum ama sadece hayal işte. Para gibi şeyler hiç önemli değil aç kalmayacak kadar para kazansam bile böyle bir işte bulunmak en büyük hayalim. Elimden gelen her şeyi yaparım. 18 yaşındayım. Kodlamayla hiç ilgilenmedim sayılır. İngilizce biliyorum diyebilirim. Türkiye'de iyi bir üniversite okuyup yapılabilir mi böyle bir iş ? Lütfen küçümsemeyin sadece bir hayal sonuçta :D
Youtube dan Lorem ipsum kanalına gideceksin oradan discord sunucusuna geçeceksin. Orada burada anlattığın gibi anlatacaksın. Sizinle ilgilenen birileri muhakkak çıkacaktır.
 

Rivyalı Geralt

80+ Silver
Katılım
20 Haziran 2020
Mesajlar
4,151
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,465
Konum
Hollywood , Los Angeles , California
İsim
Gerald
İlgilendiği Kategoriler
YKS , League of Legends , witcher serisi , fantastik kitaplar
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
903,712
Mesajlar
8,277,993
Üyeler
140,239
Son üye
eminrsll
Top Bottom