Ekmek 10 TL olur9k olur umarım.
7.500 üstü olur6000 - 6500 arası NET olur. Daha fazla vereceklerini sanmıyorum.
10 lira olursa daha kolay hesap yaparız 5 ekmek 50 lira (!)Ekmek 10 TL olur
Mesaj otomatik birleştirildi:
7.500 üstü olur
Reis bizi düşünüyor (!)10 lira olursa daha kolay hesap yaparız 5 ekmek 50 lira (!)
Min 12 13k olmalı 8.5 9 anca olur gibi"AK Parti'nin TBMM Grup Toplantısı'nda açıklamalarda bulunan Erdoğan, milyonlarca çalışanın heyecanla beklediği asgari ücretle ilgili de konuştu.
Önümüzdeki aylarda enflasyonun tepetaklak düşeceğini ifade eden Erdoğan, "Büyük ihtimalle yarın asgari ücret konusunu da bakanımla bugün görüşmeleri yapmak suretiyle inşallah açıklayıp onu da yoluna koymuş olacağız" dedi."
Alıntıyı görüntüle
KAYNAK LİNKİ
Asgari ücretle çalışmayan yazar beyanı.Asgari ücreti arttırmak bi halta yaramaz aksine refah seviyesini düşürür bu ekonomik krizde
Eksi enflasyon mu bekliyorsun, çok beklersin. Zam şart.aynı kalsın enflasyonu çözsünler önce
Ekmek 20 olur o zamanMin 12 13k olmalı 8.5 9 anca olur gibi
Zamın çözüm olmayacağının senin kadar bizde farkındayız. Şuan asgarî ücretli ay sonunu getiremiyor, zam şart, 2 ay nefes alır asgarî ücretliler en azindan. Yoksa yani evli çiftler bile artık baba evine gidecek emin ol. Asgari ücret zammı yerine enflasyon azalsa stabil bir çözüm olur ancak bu konuda çalışan göremiyorum.Ne alakası var asgari ücret 2500 TL iken alım gücümüz daha yüksekti. Zam iste bakalım o zaman göreceğim ben kiraları. Enflasyonu harekete geçiren şey de tam olarak maaş zammı, ben de bu zamma karşılık masraflarımı gidermek için firmalara zam talebinde bulunacağım.
Uzayda mı yasiyorsun nickinden ve profil fotondan belli oldugu gibi üstad. Sence yermi 6.000 TL demek vatandaşa? O cahil cesaret varsa diyecek birşeyim yok seçim sonucu şimdiden belli olur.6000 - 6500 arası NET olur. Daha fazla vereceklerini sanmıyorum.