Neler Yeni

Bugünde RX 580 8 GB'lık Tek Bir Kart ile Günlük 21,5 TL Kazandım.

HomerSer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
769
İsim
Utku Şeref
Içerik üreticilerine muhalif olacağına sen de Forum'a katkıda bulun
ben zaten elimden geldiğimce insanların soruları cevaplamaya çalışıyorum yardımcıda oluyorum. Fakat senin burda yapptığının kimseye faydası olduğunu sanmıyorum hiçkimse senin ne kadar para kazandığını merak etmiyor kısacası boş içerik yapıyosun

Avolay

80+ Gold
Konu sahibi tek konu açıp onu güncellemeli hergün konu açman spam , raporluyorum

Mask946

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
MaSK
Senin paraya ihtiyacin olmadigi icin seni ilgilendiren bir durum yok

ben zaten elimden geldiğimce insanların soruları cevaplamaya çalışıyorum yardımcıda oluyorum. Fakat senin burda yapptığının kimseye faydası olduğunu sanmıyorum hiçkimse senin ne kadar para kazandığını merak etmiyor kısacası boş içerik yapıyosun
Mesaj otomatik birleştirildi:

Konu sahibi tek konu açıp onu güncellemeli hergün konu açman spam , raporluyorum
Forum u indexlemis oluyoruz ve rx580 arandiginda forumumuz ust sirada cikar

Avolay

80+ Gold
Senin paraya ihtiyacin olmadigi icin seni ilgilendiren bir durum yok

Forum u indexlemis oluyoruz ve rx580 arandiginda forumumuz ust sirada cikar
Yükselt seçeneği var ? Spam yapma şuraya forumu çöpleştiriyorsunuz başka bir işe yaramıyor

HomerSer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
769
İsim
Utku Şeref
bende roporladım da arkadaş kendini haklı sanıyor karşı çıkıyor laf anlatmaya çalışıyorum da nafile

Yükselt seçeneği var ? Spam yapma şuraya forumu çöpleştiriyorsunuz başka bir işe yaramıyor
forumun indexi sana mı kaldı kos koca moderetörler abdullah abi varken

Mask946

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
MaSK
bende roporladım da arkadaş kendini haklı sanıyor karşı çıkıyor laf anlatmaya çalışıyorum da nafile

forumun indexi sana mı kaldı kos koca moderetörler abdullah abi varken
Hiçbir şeye faydan Yok hala yazıyorsun

Içerik üreticilerini engel olmayın

Avolay

80+ Gold

Bak İçerik üreticisi falan değilsin , sadece forumda paylaşım yaptın? Biz de yapıyoruz sürekli BU YENİ gelenler gram bilmiyor kuralları bide bana öğretecek

HomerSer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
769
İsim
Utku Şeref

hahahaha benim hiçbişeye faydam yoktur tabi abi en iyiyisini sen bilirsin abi tamam kızma ya açılın içerik ürticisi enes batur geliyor o.O2 o.O2

Mask946

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
MaSK
Bak İçerik üreticisi falan değilsin , sadece forumda paylaşım yaptın? Biz de yapıyoruz sürekli BU YENİ gelenler gram bilmiyor kuralları bide bana öğretecek
Maşallah sen çok güzel biliyorsun Helal olsun bilgi vermem zoruna gitti galiba insanları bilgilendirme zoruna gitti galiba

HomerSer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
769
İsim
Utku Şeref

sadece forumu KİRLETİYORSUN senin başka faydan yok asıl kardeşim hergün kaç para kazandığını açıklayarak içerik üreticisi olunmuyor mesela güzel bir rehber yaparak içerik üreticisi olmaya ne dersin

Maşallah sen çok güzel biliyorsun Helal olsun bilgi vermem zoruna gitti galiba insanları bilgilendirme zoruna gitti galiba
nebilgisi ben ortada bi bilgi göremiyorum bakalım günlük kaç lira kazanacan bakayım yarını hevesle bekliyorum hayatmda gördüğüm en iyi içerik üreticisi

smithblacksmith

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,092
İsim
Samet Demirci
Bugünde RX 580 8 GB'lık Tek Bir Kart ile Günlük 21,5 TL Kazandım.

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
Bilgisayarın sürekli yüksek güçte çalışması hem bilgisayar için hem insanlar için iyi değil.

Teknoloji forumunda bulunsak bile teknoloji o kadar iyi sayılmaz, yayılan enerjiden dolayı hastalıklara direnciniz düşebilir.

Günde 2 saat oyun oynamakla o bilgisayarın sürekli yüksek performans çalışması bir değil.

600 ₺ için hem bilgisayar hem kendi sağlığınızı feda etmeye değer mi bir düşünün.

Ayrıca herkeste RX580 yok, en iyi kazım yapan kartlardan birisiyle biraz yatırım tavsiyesinde bulunmuşsunuz ama diğer kartlarda bu değer zor.

Mask946

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
MaSK
Bilgisayarın sürekli yüksek güçte çalışması hem bilgisayar için hem insanlar için iyi değil.

Teknoloji forumunda bulunsak bile teknoloji o kadar iyi sayılmaz, yayılan enerjiden dolayı hastalıklara direnciniz düşebilir.

Günde 2 saat oyun oynamakla o bilgisayarın sürekli yüksek performans çalışması bir değil.

600 ₺ için hem bilgisayar hem kendi sağlığınızı feda etmeye değer mi bir düşünün.

Ayrıca herkeste RX580 yok, en iyi kazım yapan kartlardan birisiyle biraz yatırım tavsiyesinde bulunmuşsunuz ama diğer kartlarda bu değer zor.
BurAda yatirim tavsiyesi yok.

Burada bos yatan kartin para kazanacagini vurguladim.
Ister yaparsin ister yapmaz, beni baglamaz ve yatirim tavsiyesi degildir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,374
Üyeler
161,040
Son üye
unrealsorrow
Top Bottom