LahmatsuDcr
80+ Silver
Her gün aynı konuyu açması ne kadar doğrudur?Ben oyle dusunmuyorum adam dusuncelerimizi ogrenmek istiyor
Her gün aynı konuyu açması ne kadar doğrudur?Ben oyle dusunmuyorum adam dusuncelerimizi ogrenmek istiyor
İkinci fotoğrafta IP adresinizi gizlememişsiniz.Bugünde RX 580 8 GB'lık Tek Bir Kart ile Günlük 21,5 TL Kazandım.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Önemli degilİkinci fotoğrafta IP adresinizi gizlememişsiniz.
Önemli değil mi?Önemli degil
Isine yariyorsa kullanÖnemli değil mi?
Eteryumla isin yoksanapim
Amac insanlari bilgilendirmeknapim
Mesaj otomatik birleştirildi:
bişey soracam neden hergün kazandığını foruma atıyon bi benzer konulara bakayım dedim bune dedim
o zaman hergün yeni konu açma konuyu güncelle kardeşim forumu kirletme eteryum bölümü ne alaka ayrıca herkesin anasayfasına düşüyor yinedeEteryumla isin yoksa
Eteryum bolumunde isin ne
Mesaj otomatik birleştirildi:
Amac insanlari bilgilendirmek
Sanami sorcam ne yapcagimi,o zaman hergün yeni konu açma konuyu güncelle kardeşim forumu kirletme eteryum bölümü ne alaka ayrıca herkesin anasayfasına düşüyor yinede
kardeşim forum kuralları var şuanda bir moderetör görse konuyu kapatırSanami sorcam ne yapcagimi,
Kurallara aykiri durum yok. Okumani tavsiye ederimkardeşim forum kuralları var şuanda bir moderetör görse konuyu kapatır
tamam ab sen hergün aynı konuyu spamlamaya devam et ben rapor ettim çıkıyom valla hadi sen aynı devamKurallara aykiri durum yok. Okumani tavsiye ederim
Içerik üreticilerine muhalif olacağına sen de Forum'a katkıda buluntamam ab sen hergün aynı konuyu spamlamaya devam et ben rapor ettim çıkıyom valla hadi sen aynı devam