Neler Yeni

Yardım Bulgaristandan sistem toplayabilir miyim ? vergi kitlerler mi ?

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,602
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
dostlar 10k ya sistem toplamayı düşünüyorum orada vergi olmadığından daha yüksek seviye bir sistem çıkartabiliyorum
arkadaşımın çift vatandaşlığı var kendisi gidip benim için alacak ancak toplama sistemi gümrükten geçirirken vergi kitlerler mi bilen varsa yazabilir mi
garantiyi umursamıyorum tek derdim vergi kitlenip kitlenmemesi

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
sanırım kutusuz bir şekilde getirebilir

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,602
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Beyler bakın vergi kitlerler mi gümrükte sorun yaşamak istemiyorum laf olsun diye yazmıyorsunuzdur umarım ve ayrıca kutusuzdan kasıtın nedir ?
yani parçaların sıfır değil şahsa ait kendi kullandığı bilgisayar olmasını kanıtlaması lazım bildiğim kadarıyla emin değilim benim bildiklerim bu

Berke Gözükara

80+ Bronze
dostlar 10k ya sistem toplamayı düşünüyorum orada vergi olmadığından daha yüksek seviye bir sistem çıkartabiliyorum
arkadaşımın çift vatandaşlığı var kendisi gidip benim için alacak ancak toplama sistemi gümrükten geçirirken vergi kitlerler mi bilen varsa yazabilir mi
Vergi kitleme çok doğru bir cümle olmamış dostum. Soruna gelicek olursak kullanılmış izlenimi versin yani kutusu açılsın kişisel ürünü gibi göstersin bişi olmaz belki bakmayabilirlerde

LokmanBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,050
İsim
Lokman Açil

Vergi almazlar arkadaşın kendi ürününü olduğunu söylemesi yeterli ama dediği gibi kutuları sıkıntı çıkartabilir kutular senin için önemli değil ise vergisiz geçirebilirsin

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,602
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yani parçaların sıfır değil şahsa ait kendi kullandığı bilgisayar olmasını kanıtlaması lazım bildiğim kadarıyla emin değilim benim bildiklerim bu

Vergi kitleme çok doğru bir cümle olmamış dostum. Soruna gelicek olursak kullanılmış izlenimi versin yani kutusu açılsın kişisel ürünü gibi göstersin bişi olmaz belki bakmayabilirlerde

Vergi almazlar arkadaşın kendi ürününü olduğunu söylemesi yeterli ama dediği gibi kutuları sıkıntı çıkartabilir kutular senin için önemli değil ise vergisiz geçirebilirsin
Peki beyler sadece ekran kartı getirsem (kutu içeriği olmadan) poşete koysa arkadaş getirse olur mu

Top Bottom