Neler Yeni

Çözüldü✓ Bunlara neden sıvı soğutma deniyor?

Pasacik

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
Paşa Gültekin
Discord
sanalgaypasa
orasını biliyorum hocam da birincisinde sıvı ile alakalı herhangi bir şey var mı? Yani içine bir tarafına sıvı ekliyor muyuz?
Mesaj otomatik birleştirildi:

1. görseldekilerin sıvı ile alakası ne hocam o zaman herhangi bir tarafına sıvı koyuyor muyuz?
Hocam en iyi cevap olarak işaretleyebilirseniz güzel olur ama siz bilirsiniz. 1.'sinde de aynı şekilde bir sıvı oluyor ve kendiliğinden var olan bir şekilde geliyor. 2. Sistem custom ve sıvısını kendin doldurup kullanıma hazır hale getiriyorsun. Tüm sistemi kapsıyor soğutma.

feritmusaoz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
720
İsim
Musa ÖZ
kendi sıvısı var pompa var devir daim ediyor radyatörlerde. sıvı eklenmiyor 6-7 yılda bir belki. 2. görsel custom sıvı soğutma aynı mantık borular sert boru sıvı görünüyor rezervuar var soğutması çok daha iyi.
içindeki su nasıl tükenmiyor hocam o kadar süre anlamadım bayağı küçük duruyorlar çünkü

feritmusaoz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
720
İsim
Musa ÖZ
Tükenmiyor bildiğiniz hocam içindeki su değil ki.
içinin açıldığı bir video vs var mı? Çünkü burada yazılan teorik bilgileri ben de biliyorum ama görmediğim için kafam da canlanmadı.

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
Şu video ile direk anlayabilirsin.

Pasacik

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
Paşa Gültekin
Discord
sanalgaypasa
içinin açıldığı bir video vs var mı? Çünkü burada yazılan teorik bilgileri ben de biliyorum ama görmediğim için kafam da canlanmadı.
Bilmiyorum onu hocam. Ama bir süre sonra değişmesi gerekiyor.

feritmusaoz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
720
İsim
Musa ÖZ

Pasacik

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
Paşa Gültekin
Discord
sanalgaypasa
şimdi buldum bir video onu izleyeceğim
Mesaj otomatik birleştirildi:

teşekkürler hocam tam bunu açmıştım
Ya hocam bir sıvı düşünün iletkenliği yüksek ve deterjana benzer. O soğutmanın içinde dolanıyor.

ConquerorXIV

80+ Gold
1 numaralı görselde standart sıvı soğutmadır, sıvısı değiştirilmez ve işlevini yerine getirine kadar kullanılır.

2 numaralı görselde custum sıvı soğutmadır tüm boruları ve rezervuarları özel yapılır ve özel soğutucu sıvısı düzenli değiştirilir. ek olarak ekran kartı ve ram için de sıvı soğutucu eklenebilir.

Ysuflix

80+ Gold

feritmusaoz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
720
İsim
Musa ÖZ
1 numaralı görselde standart sıvı soğutmadır, sıvısı değiştirilmez ve işlevini yerine getirine kadar kullanılır.

2 numaralı görselde custum sıvı soğutmadır tüm boruları ve rezervuarları özel yapılır ve özel soğutucu sıvısı düzenli değiştirilir. ek olarak ekran kartı ve ram için de sıvı soğutucu eklenebilir.
asıl sorum 1. cevabınız içindi teşekkür ederim anlamış oldum

Top Bottom