Sirius Blackw
80+ Silver
Dahası
Bizzat benim videoma yapıldı bu yorum acaba nereye șikayet edebilirim ve șikayetimdem karșılık alır mıyım?
Valla çıldırıyorum bu avallere.gel de sövme şimdi
Birde ''M. Kemal '' demiş ya.Bizzat benim videoma yapıldı bu yorum acaba nereye șikayet edebilirim ve șikayetimdem karșılık alır mıyım?
Alıntıyı görüntüle
Hani akli olarak bir engelin vardır anlarımda diktadör ne lan?Harbi biyerimle gülüyorum bunlara.Dedeleri ipte sallandı bunların.Alıntıyı görüntüle
Takma kafaya kanka. Ne yaparsan yap çıkacak bu kişiler. Başkalarının kabullenmemesini dert etme; Başkalarının da beğenmesine sevin.
Engelli kertenkele.Birde ''M. Kemal '' demiş ya.
Hocam normalde cimere şikayet edebilirsiniz fakat bir şey yaparlar mı sanmam isterseniz bir şansınızı deneyin.Bizzat benim videoma yapıldı bu yorum acaba nereye șikayet edebilirim ve șikayetimdem karșılık alır mıyım?
Alıntıyı görüntüle
Gelde buna hem sövüp hem ıslak odunla dövme...Bizzat benim videoma yapıldı bu yorum acaba nereye șikayet edebilirim ve șikayetimdem karșılık alır mıyım?
Alıntıyı görüntüle
toplu olarak şiakyet edilirse dikkate alınır benceHocam normalde cimere şikayet edebilirsiniz fakat bir şey yaparlar mı sanmam isterseniz bir şansınızı deneyin.
Hocam diktatörlük kelimesine ne anlamda kullandığına göre değişir(hocam yanlış anlamayın bu arkadaş cahil, akıl ve mantığına kullanmıyor)Hani akli olarak bir engelin vardır anlarımda diktadör ne lan?Harbi biyerimle gülüyorum bunlara.Dedeleri ipte sallandı bunların.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Engelli kertenkele.
Olabilir hocamtoplu olarak şiakyet edilirse dikkate alınır bence
Her şey ifade özgürlüğü olmuyor bro. İslam'a küfür eden de mi ifade özgürlüğü oluyor o zaman ? Ayrıca hakaret bir ifade özgürlüğü değildir.Bir şey olacağını sanmıyorum direkt bir hakaret yok gibi.
Kaldı ki hakaret için birilerini cezalandırmaya da gerek yok, ifade özgürlüğü