Bunun için iade oluşturmalıyım? (dolap)

tekken001

80+
Reaksiyon skoru
36
Arkadaşlar sevgilime hediye için dolaptan bir ürün aldım. El yapımı oyunda anlamı olan bir kolyeydi ancak fotoğraftakıyla gelenin alakası yok, Sizce iade açayımmı? Kabul olurmu??

WhatsApp Image 2025-11-01 at 21.30.08(1).webp
WhatsApp Image 2025-11-01 at 21.30.08.webp

yani fotoğraftakiyle gelenin alakası yok, el yapımı da olsa bu kadar farklı olması etik değil, iade..

Harbiden çok alakasız daha önce iade etmedim ama mantıken kabul etmeleri gerekiyor.
Yani hani insan gönderirken utanır, Azıcık özense bukadar tombik bişey yapmazdı en azından. İade oluşturdum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yani fotoğraftakiyle gelenin alakası yok, el yapımı da olsa bu kadar farklı olması etik değil, iade..
Söylediğimde el yapımı olduğu için aynısı olmayabiliyor dedi. Dalga geçiyor sanırım yani ben bunu normalde yapmayı denesem kendim bile daha iyisini yapardım, Yapamam diye sipariş vermiştim zaten bazı satıcıları anlamıyorum beyinsiz desek yeri

Sorman bile hata direkt iade

WhatsApp Image 2025-11-01 at 21.36.53.webp

Bide utanmadan teşekkür edip iyi günlerde kullanın demiş. Dalgamı geçiyorsun hacı bunu nasıl iyi günlerde kullanabilirim ben böyle şeyler yapıp satsam ve bunun gibi bişey yapsam siparişi iptal edip özür dilerim

yapan kişi paint terk falan herhalde yazısı zaten apayrı bir kötülükte yazık belki ufak çocukta yapıyor olabilir :D

yapan kişi paint terk falan herhalde yazısı zaten apayrı bir kötülükte yazık belki ufak çocukta yapıyor olabilir :D
Yani ben fotoğraf istedim bunu gösterdi. Bu dolandırıcılık bence çocuk falan anlamam ben düzgün yapsın işini

Yani tabii ki iade ama daha önce dolaptan alışveriş yapmadım. Belki ürün benziyor falan diye iadeyi iptal ederlermi diye açmıştım konuyu
kimse bilemez dostum nereden bilecekler :D iade konusu satıcıya mı kalıyor bilmiyorum ama dolaptan mümkünse hiç alışveriş ve satış yapmıyorum kazık çünkü

kimse bilemez dostum nereden bilecekler :D iade konusu satıcıya mı kalıyor bilmiyorum ama dolaptan mümkünse hiç alışveriş ve satış yapmıyorum kazık çünkü
Belki daha önce iade konusunda sorun yaşamış biri vardır bilgi verirdi. Neyses önemli değil dolap admini kör değilse iadeyi kabul eder büyük ihtimal

Belki daha önce iade konusunda sorun yaşamış biri vardır bilgi verirdi. Neyses önemli değil dolap admini kör değilse iadeyi kabul eder büyük ihtimal
yakın arkadaşım dolandırıldı dolapta apple watch satın aldı sahte ürün gönderdiler sonra satıcı hesabını tatil moduna aldı baya bir süre iade almamak için sonra şikayet edildi para iadesi aldı arkadaşım

Geri