Yani hani insan gönderirken utanır, Azıcık özense bukadar tombik bişey yapmazdı en azından. İade oluşturdumHarbiden çok alakasız daha önce iade etmedim ama mantıken kabul etmeleri gerekiyor.
Söylediğimde el yapımı olduğu için aynısı olmayabiliyor dedi. Dalga geçiyor sanırım yani ben bunu normalde yapmayı denesem kendim bile daha iyisini yapardım, Yapamam diye sipariş vermiştim zaten bazı satıcıları anlamıyorum beyinsiz desek yeriyani fotoğraftakiyle gelenin alakası yok, el yapımı da olsa bu kadar farklı olması etik değil, iade..
Yani ben fotoğraf istedim bunu gösterdi. Bu dolandırıcılık bence çocuk falan anlamam ben düzgün yapsın işiniyapan kişi paint terk falan herhalde yazısı zaten apayrı bir kötülükte yazık belki ufak çocukta yapıyor olabilir![]()
geri iade gönder o zaman beklemeYani ben fotoğraf istedim bunu gösterdi. Bu dolandırıcılık bence çocuk falan anlamam ben düzgün yapsın işini
Yani tabii ki iade ama daha önce dolaptan alışveriş yapmadım. Belki ürün benziyor falan diye iadeyi iptal ederlermi diye açmıştım konuyugeri iade gönder o zaman bekleme
kimse bilemez dostum nereden bileceklerYani tabii ki iade ama daha önce dolaptan alışveriş yapmadım. Belki ürün benziyor falan diye iadeyi iptal ederlermi diye açmıştım konuyu
Belki daha önce iade konusunda sorun yaşamış biri vardır bilgi verirdi. Neyses önemli değil dolap admini kör değilse iadeyi kabul eder büyük ihtimalkimse bilemez dostum nereden bilecekleriade konusu satıcıya mı kalıyor bilmiyorum ama dolaptan mümkünse hiç alışveriş ve satış yapmıyorum kazık çünkü
yakın arkadaşım dolandırıldı dolapta apple watch satın aldı sahte ürün gönderdiler sonra satıcı hesabını tatil moduna aldı baya bir süre iade almamak için sonra şikayet edildi para iadesi aldı arkadaşımBelki daha önce iade konusunda sorun yaşamış biri vardır bilgi verirdi. Neyses önemli değil dolap admini kör değilse iadeyi kabul eder büyük ihtimal