Neler Yeni

Bursalı birisi varsa yardımcı olabilir mi ?

ibrahimua

80+ Bronze
Otogarda inecegim oradan nilüfer ilçesindeki erkek kyk yurduna gitmem gerekiyor ancak nası gidicem bilmiyorum dolmus metrobüs bilen yardım edebilir mi

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Otogarda inecegim oradan nilüfer ilçesindeki erkek kyk yurduna gitmem gerekiyor ancak nası gidicem bilmiyorum dolmus metrobüs bilen yardım edebilir mi
93'e bin son durakta in yürü direkt yurtların orada bırakır 5-10 dk arası yurda bağlı olarak yürüyüp varabilirsiniz.
üniversite içi yurtları diyorsanız.
Veya otobüs istemezseniz tramvay(son durakta ineceksiniz)->osmangazi metro istasyonundan metro(5 dk sürer yürümek)->üniversite bundan sonrasında herhangi bir görükle otobüsüne binebilir (35/G-35/R(Direkt yurtlara çıkıyor aşşağıda bırakmaz kısacana yürümenize gerek kalmaz)-3/g ve 4/g)veya yürüyebilirsiniz ama 93 en mantıklısıdır.
Terminal çıkışı solunuzda kalır duraklar oradan 93 yazan yerde bekleyin
eğer kyk yurdu görüklede kalan kotku yurdu ise 93 ile gidip gene son durakta inin ve oradan 35g-3g-4g nereden binebilirim diye sorun hemen orada gösterirler size 1 dk arası indiğiniz yer ile geçtiği durak arası zaten oradan binip ilkyerleşim durağında inip yürüyerek varabilirsiniz.
karışık geldiyse moovit kullanabilirsiniz

Son düzenleme:

The Semih

80+ Gold
Yanlış anlamada GPS icat edilmedi mi? gerisini sağdan soldan sor destek olurlar.

ibrahimua

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yanlış anlamada GPS icat edilmedi mi? gerisini sağdan soldan sor destek olurlar.
Telefonum ıphone 7 gün boyu kullanamam malesef
Mesaj otomatik birleştirildi:

93'e bin son durakta in yürü direkt yurtların orada bırakır 5-10 dk arası yurda bağlı olarak yürüyüp varabilirsiniz.
üniversite içi yurtları diyorsanız.
Veya otobüs istemezseniz tramvay(son durakta ineceksiniz)->osmangazi metro istasyonundan metro(5 dk sürer yürümek)->üniversite bundan sonrasında herhangi bir görükle otobüsüne binebilir (35/G-35/R(Direkt yurtlara çıkıyor aşşağıda bırakmaz kısacana yürümenize gerek kalmaz)-3/g ve 4/g)veya yürüyebilirsiniz ama 93 en mantıklısıdır.
Terminal çıkışı solunuzda kalır duraklar oradan 93 yazan yerde bekleyin
eğer kyk yurdu görüklede kalan kotku yurdu ise 93 ile gidip gene son durakta inin ve oradan 35g-3g-4g nereden binebilirim diye sorun hemen orada gösterirler size 1 dk arası indiğiniz yer ile geçtiği durak arası zaten oradan binip ilkyerleşim durağında inip yürüyerek varabilirsiniz.
karışık geldiyse moovit kullanabilirsiniz
Yazdıkların için sahiden teşekkürler dedigim gibi sarjım bittigi icin bunu göremedim. Ancak tam olarak bahsettigin gibi 93 ile gittik yurda bir de sehir icinde bursanın otobüslerinin duraklarından hallettim bayağı gezdim yine de cok sağ ol emek vermissin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,003,996
Üyeler
159,085
Son üye
Hansa1906