Neler Yeni

Bursalı CHP lilere hayırlı olsun

Cyclonus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
Cyclonus
insanlarin anlamadigi bir sey var, yurtdisinda insanlarin bu tur seyleri dert etme sebepleri zaten refaha ermis olmalari ve ekstra ugras olsun diye cinsiyet yonelimlerini dert etmeleri. Turkiyede insanlarin bu tarz dertlerinin olmasi cok celiskili, senin bir suru derdin sorunun varken acaba ben gercekten erkek miyim diye dusunmesi bence cok gereksiz
Benim arkadaşa anlatmak istediğim konu farklıyken o bana 'GAY' etiketi vurmaya çalışıyor. Tamamen düşük zeka örneği zaten, Kendisi üzülecek ama gayet normal bir Türk erkeğiyim.

wpa_supplicant

80+ Silver
En İyi Cevap
22
Benim arkadaşa anlatmak istediğim konu farklıyken o bana 'GAY' etiketi vurmaya çalışıyor. Tamamen düşük zeka örneği zaten, Kendisi üzülecek ama gayet normal bir Türk erkeğiyim.
eglencesine takiliyoruz bizde zaten ciddi fikrimi belirttim ve ayni sekilde benimde bir yonelimim yok, dalgasina yani.

insanlar stresli ve ofkeli zaten bunu dusunerek insanlarla konusurken ozen gosteriyorum sovde de cok onemli degil.

ek olarak kimse kimsenin fikrini bu tarz konularda degistiremez yani en iyisi fikir belirtip cikmak ya da insanlarla sonu olmayan bir tartismaya girmemektir

Cakrash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
590
İsim
Musa Topçu
muhalefetlik yapmaya gelince chp: 🤡🙊🙉🙈 konu rastgele s. sonik bir şey olunca chp:😡

İceWolf

80+ Silver
Canım benim senin gay olduğunu düşünsem neden git eğitim al diyim değilmi. Bunu bile anlamayan düşük zeka :)

fatik1903

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
143
İsim
Fatih Öztütk
Bursalı CHP lilere hayırlı olsun. CHP BURSA Belediyesi LGBT eğitim merkezi kurmuş. Malum CHP ye geçen belediye büyük hizmet yapmış. Bursa ve çevre illerdeki Tüm CHP lilerin ÇOCUKLARINI bu merkeze göndererek eğitim aldırmaları dileklerimizle. Tüm CHP li arkadaşlar lütfen çocuklarını göndersin. CHP li 18 yaş altı gençlerde koşun alın eğitiminizi :)

Acaba çocuklara ne yaparak LGBT yapacaklar?

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
Diplomasiz biri başımızda onu atlamayalım

FurkanIIy

80+ Bronze
Homofobiğim ama destekliyorum. Neden mi? Çünkü "inşallah, maşallah, sübhanallah" diyerek halktan çalan yöneticilerden iyidir. En azından halkın belli bir kısmını düşünmüşler. Din tüccarlığının karşısında kim durursa dursun destekleyeceğim.

Loading...

80+ Silver
En İyi Cevap
1
İmkanım olsada böyle milletvekilleri yok etsem,Ülkede tonca sorun var bunların uğraştığı işe bak.Bunlar bide bunları yaparak seçilcekleri felan sanıyor ya Bunlar başa gelene kadar ülkede hiç bişi kalmaz.

İceWolf

80+ Silver
CHP milletvekili daha dün Kaçakçılıktan yakalanıp ATATÜRKÜN ASKERİYİM dedi. Sen sadece İslam düşmanı olabilirsin ama bizler Her türlü Tüccarlığa karşıyız. Atatürk Tüccarlığınada !!!!

33333.jpg

İceWolf

80+ Silver
atamızın zamanında def ettiği kriptocular bursayı ele geçirmiş maalesef, artık o sözde eğitim merkezinde ne tür cinsiyetsiz kimliksiz yaratıklar yetiştirirler kim bilir, üzülüyorum çocuklara
Amaçları çocukları LGBT yapmak değilde, LGBT eğitimi maskesiyle çocukları iğfal etmek bile olabilir :(

Avrupada LGBT+ diye bişey yok, tam adı LGBT-PEZ dir.
P Pedofili(çocuklara tecavüz),
E Ensest(kendi çocuklarına tecavüz),
Z Zoofili(hayvanlara tecavüz)

Dikkat edersen Çocuklara tecavüzünde serbest olmasını istiyorlar. Yani bunuda CHP li belediyelerde LGBT eğitimi ayağıyla yapmak istiyor olabilirler.

Top Bottom