Emre JK 80+ Katılım 27 Haziran 2022 Mesajlar 64 Dahası Reaksiyon skoru 38 İsim Emre Türk Dün, 21:39 #1 bursaspor paso kartı var. Beşiktaş maçına gidebilir miyim ve 2 tane bilet alsam kendi hesabımla 2 kişi girebilir miyiz
bursaspor paso kartı var. Beşiktaş maçına gidebilir miyim ve 2 tane bilet alsam kendi hesabımla 2 kişi girebilir miyiz
ege1881 80+ Bronze Katılım 28 Eylül 2024 Mesajlar 1,207 Dahası Reaksiyon skoru 423 İsim Ege Dün, 21:40 #2 Emre JK yazmış: bursaspor paso kartı var. Beşiktaş maçına gidebilir miyim ve 2 tane bilet alsam kendi hesabımla 2 kişi girebilir miyiz Devamı için tıklayın... girersin. içerde bursalı olduğun belli olursa bursada cenazeni ben kaldırırım
Emre JK yazmış: bursaspor paso kartı var. Beşiktaş maçına gidebilir miyim ve 2 tane bilet alsam kendi hesabımla 2 kişi girebilir miyiz Devamı için tıklayın... girersin. içerde bursalı olduğun belli olursa bursada cenazeni ben kaldırırım
Emre JK 80+ Katılım 27 Haziran 2022 Mesajlar 64 Dahası Reaksiyon skoru 38 İsim Emre Türk Dün, 21:41 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 ege1881 yazmış: girersin. içerde bursalı olduğun belli olursa bursada cenazeni ben kaldırırım Devamı için tıklayın... Yok ustam fanatik beşiktaşlıyım bursada yaşadığım için çıkarmıştım bikaç yıl önce
ege1881 yazmış: girersin. içerde bursalı olduğun belli olursa bursada cenazeni ben kaldırırım Devamı için tıklayın... Yok ustam fanatik beşiktaşlıyım bursada yaşadığım için çıkarmıştım bikaç yıl önce