Neler Yeni

Buruna alınan darbe sonrası şişkinlik ne zaman geçer?

kineist

80+
Arkadaşlar bugün gece 1 gibi beton zemine yüzüstü düştüm, burnumdan ve dişlerimden darbe aldım. 2 dişim ucundan kırıldı. Burnumda ise şişkinlik var hala inmedi normal mi? Acile gittim tomografi çekildi kırık çıkık yok deyip taburcu ettiler.

soul

80+ Silver
Geçmiş olsun.

Normal tabii ki vücudun tepkisiz kalacak değil ya. Oldu bittilik bir şey değil burnunun üstüne düşmüşsün.
1 hafta sürer rahat.

kineist

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Geçmiş olsun.

Normal tabii ki vücudun tepkisiz kalacak değil ya. Oldu bittilik bir şey değil burnunun üstüne düşmüşsün.
1 hafta sürer rahat.
İnternette araştırdım bazıları şişkinliğim geçmedi vs diye yazmış ondan korktum ben.

Aykut D.

80+ Gold
Arkadaşlar bugün gece 1 gibi beton zemine yüzüstü düştüm, burnumdan ve dişlerimden darbe aldım. 2 dişim ucundan kırıldı. Burnumda ise şişkinlik var hala inmedi normal mi? Acile gittim tomografi çekildi kırık çıkık yok deyip taburcu ettiler.
Hocam nasıl kafaniza darbe alırsınız ora şişer buda onun burun versiyonu geçecektir zannımca

Alyx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
702
İsim
Murat
Doktora görünsen iyi olur

Alyx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
702
İsim
Murat
Göründüm tomografi istedi sonra bir şey yok deyip taburcu etti.
Bir keresinde ben de kafamı vurmuştum 10 gün kadar şiş kaldı sonra yavaş yavaş indi burnun da 1 haftaya düzelmeye başlar yavaştan herhalde

kineist

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Umarım hemen iner ya.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşlar eczaneye gitsem krem falan verir mi iyileşme sürecini hızlandırmak için?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,685
Üyeler
161,731
Son üye
senmisinbenialan
Top Bottom