Neler Yeni

Bütçe 100-150 TL oyun için kulak üstü mikrofonlu kulaklık tavsiyesi

OsmanK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Osman Koç
Arkadaşlar merhaba , şu sıralar league of legends oynuyorum ve uzun süre oynadığımda kulağımı acıtmayıp terletmiyecek bir kulaklık lazım bütçem fazla değil ama 100-150 TL fiyat aralığında güzel kulaklıklar önerirseniz sevinirim fazla süslü bişey olmasın daha çok rahat olmasından yanayım cevaplarınızı bekliyorum :)

firat sobutay

80+ Platinum
En İyi Cevap
49
Arkadaşlar merhaba , şu sıralar league of legends oynuyorum ve uzun süre oynadığımda kulağımı acıtmayıp terletmiyecek bir kulaklık lazım bütçem fazla değil ama 100-150 TL fiyat aralığında güzel kulaklıklar önerirseniz sevinirim fazla süslü bişey olmasın daha çok rahat olmasından yanayım cevaplarınızı bekliyorum :)
bütçenizi 189 tl yapma şansınız var mı ?

eysis

80+ Silver
En İyi Cevap
1
James Donkey 710 gaming gecesinde 169₺ye kadar düşmüştü ve ben almıştım. Keske o zman alsaydin gerçekten cok iyi bir kulaklik.

OsmanK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Osman Koç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bütçenizi 189 TL yapma şansınız var mı ?
Yaani belki biraz daha geç almak için arttırabilirim genel olarak 200 tlyi aşmasın yeter bide çok pahalı bişey olmasına gerek yok sadece lol oynuyorum sonuçta 😁
Mesaj otomatik birleştirildi:

James Donkey 710 gaming gecesinde 169₺ye kadar düşmüştü ve ben almıştım. Keske o zman alsaydin gerçekten cok iyi bir kulaklik.
Artık birdahakine

eysis

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Yaani belki biraz daha geç almak için arttırabilirim genel olarak 200 tlyi aşmasın yeter bide çok pahalı bişey olmasına gerek yok sadece lol oynuyorum sonuçta 😁

Artık birdahakine
Belki bugun gelir gaming gecesine kesinlikle bakin belki Jd 710 gelmez ama baska kulakliklar gelebilir.

firat sobutay

80+ Platinum
En İyi Cevap
49

Artık birdahakine
bunu öneririm yakın zamanda bende almaya çalışacağım tasarımı çok hoşuma gidiyor mikrofonu çıkarılıp takılabiliyor :)

OsmanK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Osman Koç

OsmanK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Osman Koç
bunu öneririm yakın zamanda bende almaya çalışacağım tasarımı çok hoşuma gidiyor mikrofonu çıkarılıp takılabiliyor :)
Markayı ilk defa görüyorum ama tasarımı ve rahatlığı görünüş olarak çok hoş aynı hyper x alpha ya benziyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,061,980
Üyeler
168,716
Son üye
ilberhoca
Top Bottom