Bence güzel bendede ryzen 5 3600 rx 6600 xt var tüm oyunlari oynatıyor yarin rdr2 denicem istersen haber ederim senin sistem biraz farkli ama cok fps degisiklii olmazarkadaşlar 15k gibi bir bütce var hazır sistem araştırıyorum önerileriniz varmı itopyada uygun bi sistem buldum sizce iyi mi? 5 5500 rx 6600 16 gb ram 500 gb ssd 15.5k
ya ben toplama sevmiyorum hazır alcam şöyle sistemi hazırlarken kırarım filan 1 2. si de 2. el çok istemiyorum perormans düşcek filan ekran kartları daha sıkıntılı bozuk filan çıkabilir o yüzden 0 istiyorumikinci el düşünürsen guzel sıstem toplayabılırsın
oynadığın zaman haber et zaten yüksek grafikli oyunlar oynamam oynicam en yüksek god of war la rdr2 filan olur çoğunlukla lol oynarım pc de zatenBence güzel bendede ryzen 5 3600 rx 6600 xt var tüm oyunlari oynatıyor yarin rdr2 denicem istersen haber ederim senin sistem biraz farkli ama cok fps degisiklii olmaz
Kral bugün rdr 2 oynadim ayarlar 2k fsr açık ve çoğu ayar en yüksekte birkaç tanesi ortada ve 90 ile 130 fps arasi aliyorum ekran karti 70 derece üstüne çıkmadıya ben toplama sevmiyorum hazır alcam şöyle sistemi hazırlarken kırarım filan 1 2. si de 2. el çok istemiyorum perormans düşcek filan ekran kartları daha sıkıntılı bozuk filan çıkabilir o yüzden 0 istiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
oynadığın zaman haber et zaten yüksek grafikli oyunlar oynamam oynicam en yüksek god of war la rdr2 filan olur çoğunlukla lol oynarım pc de zaten