Bütçe ort 100k Laptop Önerisi Ekim sonu için

Reaksiyon skoru
0
Bütçe
100.000
Arkadaşlar merhaba. Ben uzun yıllardır her genç gibi oyun oynayan biriyim. Genelde oynadığım oyunlar klasik rekabetçi ya da düşük sistem isteyen oyunlardı. Yaklaşık 7 yıldır 1050ti kasamla takılıyorum. Hayatımda hiç laptop sahibi olmadım. Şimdi çok kısa içerisinde bir laptop almak zorundayım. Bütçem ortalama 100k civarı. 10 aşağı 10 yukarı oynayabilir.
- Hayır mühendis ya da mimar değilim.
- Evet çoğunlukla sadece oyun için kullanacağım. İş için zaten google'a girebilen bir pc yetiyor.
- Kasa alamam çünkü yakında yurtdışına taşınacağım yanımda kasa götüremem.
- Gaming laptop olduğu için hep pilde kullanmam gerekiyor bildiğim kadarıyla ancak pilde de film izleyip google'a girebilmek güzel olabilir tabii ki. Yıllar sonra her türlü performans düşer biliyorum.

-Aklımda 5070ti 12GB VRAM olan bir laptop var. Almışken iyisini alıp 1050ti bile 7 sene götürürken (ki hala götürüyor aslında) 5070ti gibi bir ekran kartı ve sistemin ömürlük olacağına inanıyorum en azından 6-8 sene

2 gün içerisinde sipariş vermek zorundayım. Bilgi sahibi arkadaşlar yardımcı olursa çok ama çok sevinirim. Hayatımda ilk defa forum kullanıyorum. Sürçü lisan ettiysek affola.

Arkadaşlar merhaba. Ben uzun yıllardır her genç gibi oyun oynayan biriyim. Genelde oynadığım oyunlar klasik rekabetçi ya da düşük sistem isteyen oyunlardı. Yaklaşık 7 yıldır 1050ti kasamla takılıyorum. Hayatımda hiç laptop sahibi olmadım. Şimdi çok kısa içerisinde bir laptop almak zorundayım. Bütçem ortalama 100k civarı. 10 aşağı 10 yukarı oynayabilir.
- Hayır mühendis ya da mimar değilim.
- Evet çoğunlukla sadece oyun için kullanacağım. İş için zaten google'a girebilen bir pc yetiyor.
- Kasa alamam çünkü yakında yurtdışına taşınacağım yanımda kasa götüremem.
- Gaming laptop olduğu için hep pilde kullanmam gerekiyor bildiğim kadarıyla ancak pilde de film izleyip google'a girebilmek güzel olabilir tabii ki. Yıllar sonra her türlü performans düşer biliyorum.

-Aklımda 5070ti 12GB VRAM olan bir laptop var. Almışken iyisini alıp 1050ti bile 7 sene götürürken (ki hala götürüyor aslında) 5070ti gibi bir ekran kartı ve sistemin ömürlük olacağına inanıyorum en azından 6-8 sene

2 gün içerisinde sipariş vermek zorundayım. Bilgi sahibi arkadaşlar yardımcı olursa çok ama çok sevinirim. Hayatımda ilk defa forum kullanıyorum. Sürçü lisan ettiysek affola.
Masaüstü al.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gerçekçi cevabım şu eğer gideceğin yerde laptop fiyatları buradan uygunsa paranı oranın birimine dönüştürüp oraya gittiğinde laptop al. Buradan aldığın laptopun orada garantisi geçersiz olacak, aynı zamanda fişler uyumsuz olacak ve çoğu durumda yurtdışında çok daha fazla marka, model ve çok daha uygun fiyat oluyor. seçim yapma sırasında da görünüşünü beğendiğin bir tanesini alıp geçmeni tavsiye ederim çünkü laptoplarda genelde fiyatına göre tüm markalar aşağı yukarı aynı şeyleri sunuyor ve senin ihtiyaçlarına baktığımızda öyle spesifik şeyler istemiyorsun film dizi izletsin orta çaptada oyun oynatsın istiyorsun. Yurtdışından görünüşünü beğendiğin mümkünse ince ve gerçekten taşınabilir bir laptop al.

Masaüstü al.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gerçekçi cevabım şu eğer gideceğin yerde laptop fiyatları buradan uygunsa paranı oranın birimine dönüştürüp oraya gittiğinde laptop al. Buradan aldığın laptopun orada garantisi geçersiz olacak, aynı zamanda fişler uyumsuz olacak ve çoğu durumda yurtdışında çok daha fazla marka, model ve çok daha uygun fiyat oluyor. seçim yapma sırasında da görüşünü beğendiğin bir tanesini alıp geçmeni tavsiye ederim çünkü laptoplarda genelde fiyatına göre tüm markalar aşağı yukarı aynı şeyleri sunuyor ve senin ihtiyaçlarına baktığımızda öyle spesifik şeyler istemiyorsun film dizi izletsin orta çaptada oyun oynatsın istiyorsun. Yurtdışından görünüşünü beğendiğin mümkünse ince ve gerçekten taşınabilir bir laptop al.
Geçen sene Almanya'dayken Tr'deki fiyatların çok daha uygun olduğunu gördüğümde oldukça şaşırmıştım açıkçası. Yani pc konusunda en azından kasa konusunda tr çok daha uygundu. Neyse tekrardan belirtiyorum. 2 GÜN içerisinde almam gerekiyor laptop. Kasa alsam zaten çok iyisini dizerim ama 1 sene sonra işimi görmeyecek.
Taleplerim açısından da öğrencilik hayatımda hep azla yetindiğim için AAA oyunlar oynayamadım zamanında. Artık durumum olduğu için örneğin GTA6 çıktığı gün oynayabileceğim bir makinem olsun istiyorum. GTA6 sadece misal

1761434587177.webp

Bunda karar kıldım. Gamegaraj markasına güvenemedim maalesef. Ayrıca hem kalite açısından hem de ekran boyutu açısından bunu tercih ettim. Belki 64gb ram ve 2tb ssd daha iyi olabilirdi ama bunların da bana en azından 2 sene rahat yeteceğini düşünüyorum. Sonrasında yükseltme yaparım gerekirse.

hepsiburada 9 taksıt sunuyor baktınız mı

Attığım ss zaten hepsiburada'ya ait lakin 9 taksit sadece kendi kartlarına olan bir durum 6 taksit diğer kartlara. Sırf bu alışveriş için kredi kartı almak mantıklı gelmedi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,457
Üyeler
183,839
Son üye
loa Loa
Geri