Bütçem 5000TL geçici apu sistem tavsiyesi. sonrası da ekran kartı alacağım

Reaksiyon skoru
6
Bütçem 5000tl ve apu işlemcili bir sistem istiyorum sonrasında ekran kartları ucuzlarsa gtx 1650 super veya gtx1660 hatta rtx 2060 veya 3060ti almayı düşünüyorum ona göre işlemci anakart ram ve güç kaynağına(güç kaynağı min. 650w olsun ve +80 plus sertifika etiketli olsun) oynacağım oyunlar: (Ayrıca min 512gbli m2 ssd de olsun) + (ayrıca bu bazı oyunlarda LOL+VALO+CSGO+MC) gibilerinde +144 veya stabil 120fps üstü istiyorum dual chanel toplam 16gb ram de olsun

-League of legends
-Valaront
-Minecraft
-The Forrest
-Ark
-GTA V
-Conan
-forza horizon 4 / forza horizon 5
-Fifa 2021-Pes 2021
-Fortine
-CSGO

apu sistem almak yerine bence 1050ti bir sistem alın sonradan ekran kartı değiştirin

APU sistem almak yerine ikinci el ekran kartlı (1050ti olabilir) bir sistem toplayın. Hem ileride alacağınız ekran kartını da rahat rahat besler

işlemci oalrak da ryzen 3 3100 veya i3 10105 olabilir

İleride ekran kartı takacaksan apu mantıklı. dediğin oyunları sana oynatır

5.nesil APU işlemcilerin çok güçlü olacağını duıydum. gerek işlemci bazlı gerek grafik bazlı işlemlerde güçlü olacaklarmış. yakın zamanda gelir yerinizde olsam beklerdim birazcık

5.nesil APU işlemcilerin çok güçlü olacağını duıydum. gerek işlemci bazlı gerek grafik bazlı işlemlerde güçlü olacaklarmış. yakın zamanda gelir yerinizde olsam beklerdim birazcık
Fiyat olarak en az 2500tl olur bence

Geri