Neler Yeni

buuk.com.tr güvenilir mi?

baykemal

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
429
Merhaba, aradığım bir kitabı buuk.com.tr'de buldum. Artık basılmıyor. Diğer bütün sitelere baktım. Hiçbirinde yok. Sadece burada var. Bu site güvenilir mi? Daha önce kullandınız mı?

2.el sitesi olduğu yazıyor sözlüklerde. dolap gibi bir site. yani firmadan değil şahıslardan alıyorsun. muhattap bulamamadan şikayetçiler genel olarak. satıcı ile iletişim mesaj varsa sağlama alıp alınabilir gibi.

2.el sitesi olduğu yazıyor sözlüklerde. dolap gibi bir site. yani firmadan değil şahıslardan alıyorsun. muhattap bulamamadan şikayetçiler genel olarak. satıcı ile iletişim mesaj varsa sağlama alıp alınabilir gibi.
Siteye kayıt olamıyorum. SMS Onayı istiyor. SMS gelmiyor.

Bu konuda bilgim yoktur maalesef fakat site çok basit duruyor gerçekten
İnstagram hesaplarına baktım. 30-40 haftadır hiç gönderi paylaşılmamış. Site biraz ölü gibi. Aynı kitabı başka bir sitede daha buldum fakat 250 TL.

İnstagram hesaplarına baktım. 30-40 haftadır hiç gönderi paylaşılmamış. Site biraz ölü gibi. Aynı kitabı başka bir sitede daha buldum fakat 250 TL.
Alıcıya mesaj atma şansı varsa elden almayı deneyebilirsiniz hem komisyon da ortadan kalkar.

Kayıt olurken bile zorlanıyorsanız bence siteyi fazla zorlamanın alemi yoktur. Olumsuzluk durumunda muhattap bulamama şansınız çok yüksek.
Evet. Haklısınız. İkinci el bölümünde alıcı olarak konu açtım. Umarım satıcı çıkar.

Geri