Siteye kayıt olamıyorum. SMS Onayı istiyor. SMS gelmiyor.2.el sitesi olduğu yazıyor sözlüklerde. dolap gibi bir site. yani firmadan değil şahıslardan alıyorsun. muhattap bulamamadan şikayetçiler genel olarak. satıcı ile iletişim mesaj varsa sağlama alıp alınabilir gibi.
Bu konuda bilgim yoktur maalesef fakat site çok basit duruyor gerçektenSiteye kayıt olamıyorum. SMS Onayı istiyor. SMS gelmiyor.
İnstagram hesaplarına baktım. 30-40 haftadır hiç gönderi paylaşılmamış. Site biraz ölü gibi. Aynı kitabı başka bir sitede daha buldum fakat 250 TL.Bu konuda bilgim yoktur maalesef fakat site çok basit duruyor gerçekten
Alıcıya mesaj atma şansı varsa elden almayı deneyebilirsiniz hem komisyon da ortadan kalkar.İnstagram hesaplarına baktım. 30-40 haftadır hiç gönderi paylaşılmamış. Site biraz ölü gibi. Aynı kitabı başka bir sitede daha buldum fakat 250 TL.
Kayıt olurken bile zorlanıyorsanız bence siteyi fazla zorlamanın alemi yoktur. Olumsuzluk durumunda muhattap bulamama şansınız çok yüksek.Kayıt olamadığım için mesajda atamıyorum.
Evet. Haklısınız. İkinci el bölümünde alıcı olarak konu açtım. Umarım satıcı çıkar.Kayıt olurken bile zorlanıyorsanız bence siteyi fazla zorlamanın alemi yoktur. Olumsuzluk durumunda muhattap bulamama şansınız çok yüksek.