Atx sanırım en büyüğü öyle bir kasa alıp kablo vs görmek istemiyorum şuanki kasam spec delta RGB , msi gugnir düşünüyorum ne dersiniz ?
Gugnir 800₺ bu 1000₺ aralarında 200₺ fark hissedilir miBilgisayar Kasası - Kasa Modelleri - n11
Bilgisayar Kasası ürünleri binlerce marka, modelleri ve modelleri ile n11'de Bilgisayar Kasası modelleri ve fiyatları için tıklayın. Uygun fiyatlım.n11.com
Kaç olduğunu yazmamışsın ki ???Gugnir 800₺ bu 1000₺ aralarında 200₺ fark hissedilir mi
Onu çok mantıklı bulmuyorum, bunlara bakabilirsiniz.Atx sanırım en büyüğü öyle bir kasa alıp kablo vs görmek istemiyorum şuanki kasam spec delta RGB , msi gugnir düşünüyorum ne dersiniz ?
Kablolama istediniz, ben de kablolaması rahat bir kasa attımGugnir 800₺ bu 1000₺ aralarında 200₺ fark hissedilir mi
Benim de kullandığım Asus tuf gt301 kasayı alabilirsin. Ben çok memnunum. 800-900 civarlarında dolaşıyor.Atx sanırım en büyüğü öyle bir kasa alıp kablo vs görmek istemiyorum şuanki kasam spec delta RGB , msi gugnir düşünüyorum ne dersiniz ?