🔥İndirim BÜYÜK EPOMAKER VE WHATGEEK İNDİRİMİ

Hocam o furyada alanlar oldu shadow x yada 820max alanlar oldu. Bende brick tercih ettim brick bile şuan inidirim ile 39,5e geliyor biz 20ye aldık. Hatta benim kutumdan rt100 diy kit çıktı. 30 dolara geldi şuan full hali 54 dolara geliyor. Ben bile şuan 24 dolara keycap ile switch çözemem gibi ondan kutu riskli geliyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hangi banka?
Bankadan bağımsız site öyle alıyor diye biliyorum kendi birimi try olarak yaparsan, bende ordaki miktarı çekmişti garanti

Bankadan bağımsız site öyle alıyor diye biliyorum kendi birimi try olarak yaparsan bende ordaki miktarı çekmişti garanti
Hocam vallahi siteden 5 kere alış veriş yaptım kredi kartım ile her zaman güncel kurun üstünde çekti. Şimdi anladım nedenini sizin dediğiniz gibi site birim fiyatını tl çevirince güncel kurdan çekiyor ama ben hep usd olarak kullandığın için siteyi usd üzerinden komisyonlu işlem gerçekleştiriyor. Tahminen sitede çoğu kişi usd olarak kullanıyor bilgilendirme için teşekkürler.

@Craps hocam manyetiğe çok ihtiyacım yok mekanik yeterli hikaye oyunları falan oynuyorum genelde birde BU klavye nasıl sizce elimde beyaz wooding keycaps var griye beyaz yakışırmı sizce
Hangi model hocam ANSI mı ISO mu? Ona göre çünkü enter boyutu değişiyor.

Son düzenleme:
Hocam o grubun içinde bende varım. Bu varsayımla yapacak bir şey yok her türlü risk alarak sipariş geçiyoruz nede olsa.

Evet boxtan çıktı hocam. Ondan rt100 diy kit bana 30 dolara gelmiş oldu. Bende retro havasını devam ettirmek istiyorum ondan o renklere yakın switch ve keycap bakıyorum bakalım tamda denk gelemedim daha siz nasıl bir kombinasyon yaptınız? Yada yaptınız mı?

Hocam bütün hepsi bütçene bağlı yani biri full klavye 2500 diğeri senin terchilerine göre kişiselleştirebileceğin bir şey. Biri kablolu biri kablosuz. Önce hangisini istediğine karar vermelisin. Mekanik mi istiyorsun? Manyetik mi? Ve hocam alüminyum değil yani g75
TTC İron linear switch ile bu keycapsleri almıştım onları taktım.

Ekler

• 2edbc6fa-dd20-47e5-8fc6-24840051e481.webp
    2edbc6fa-dd20-47e5-8fc6-24840051e481.webp
    111.5 KB · Hit: 73
bunlar mimli firmalar dostlar çoktandır kimseye çıkmıyor çıkarsa patlarsınız

aa tamam hocam hatırladım konuşmuştuk sizinle bizim konunun altında hatta temudan olması lazım keycapler
Doğrudur temu ya bir bakın güzel keycapsler var :D

bunlar mimli firmalar dostlar çoktandır kimseye çıkmıyor çıkarsa patlarsınız
Forumca bi ara patlayacağız :D

Beyler valo oynuyorum şuan mekanik klavyem var ama tuşlar kendi kendine basmamaya başladı alalı yaklaşık 2-3 sene oldu. Şimdi tekrar yeni klavye almayı düşünüyorumda sanırım mekanik değil manyetik almam gerekiyor tepkime süresi muhabbetinden sizce ne almalıyım öneri varmı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,171,056
Üyeler
186,010
Son üye
erenakcamur
Geri