Buzdolabına koyduğum suların tadı neden berbat oluyor?

Saka Su kötü diye biliyorum ben denersin onları olmadı muhtemelen dolapta fln bı sorun var
Abantlar 5 litlwrik sakalar 0.5 ondan koyması rahat diye şaka içiyordum. Yoksa abant içiyoruz hepte dolapta yeni aslında. Alırken şu var bu var diye öve öve bitiremediler öyle bir dolap kokuyor. Koku engelleme vs. Yok muydu bunlarda. Boschun buzdolabı seri numarası unuttumda büyük ve ekranları olanlardan. Ekranda şey -20 ya da 4 derece falan yazan olan

Abantlar 5 litlwrik sakalar 0.5 ondan koyması rahat diye şaka içiyordum. Yoksa abant içiyoruz hepte dolapta yeni aslında. Alırken şu var bu var diye öve öve bitiremediler öyle bir dolap kokuyor. Koku engelleme vs. Yok muydu bunlarda. Boschun buzdolabı seri numarası unuttumda büyük ve ekranları olanlardan. Ekranda şey -20 ya da 4 derece falan yazan olan
Vala dolaplar hakkında hiçbir fikrim yok

Biz 3 aydır az başından beri dolaptan alıyor sıcak içilmiyo ve her senede bu böyle hiç öyle bi şeylen karşılaşmadık tuhaf baya ve tadı niye değişsinki çok daha güzel olur soğuk ve içilmiycek derecede😯

0.5lik normal su şişelerinde koyduğum suyu soğuduktan sonra aldığımda tadı berbat oluyor böyle bir ekşi değişik bi tuhaf oluyor. İcilmicek derecede. Buzdolabına koymayıp sıcak içtiğimde bu olmuyor sorun buzdolabında mı ya da başka bir şey mi? Buzdolabi desem şişenin kapağı kapalı koku vs. Sinemez diye düşünüyorum.
Buzdolabı bozuyordur tadını

Biz 3 aydır az başından beri dolaptan alıyor sıcak içilmiyo ve her senede bu böyle hiç öyle bi şeylen karşılaşmadık tuhaf baya ve tadı niye değişsinki çok daha güzel olur soğuk ve içilmiycek derecede😯
Bende anlamış değilim hocam. Sıcak Su cidden içilmiyor ama soğuk su da bir tuhaf oluyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Buzdolabı bozuyordur tadını
Yani dolap yeni aslında ama bilemiyorum niye böyle. Kokuyor dolap bazen de anlamadım gitti. Güya koku giderme özelliği olacaktı. Gerçi var mı emin değilimde neyse.

Bende anlamış değilim hocam. Sıcak Su cidden içilmiyor ama soğuk su da bir tuhaf oluyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yani dolap yeni aslında ama bilemiyorum niye böyle. Kokuyor dolap bazen de anlamadım gitti. Güya koku giderme özelliği olacaktı. Gerçi var mı emin değilimde neyse.
Bir yerinden hava falan mı alıyor acaba su şişesi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,914
Üyeler
184,533
Son üye
EKa55
Geri