İbrahim Özel
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 13
- Reaksiyon skoru
- 3,406
Selam dostlar. 01.37 saatinde Valorant oynuyordum daha sonra çıktım ve Opera'yı açtım Twitch izleyecektim takılmalar oldu ve sistem reset attı. Daha sonra işlemciyi stres testine soktum sıcaklık gayet iyi reset veya kapanma olmadı. Zaten benim sistemimde arıza var oyunlarda takılmar oluyor arada böyle bir şey açarken ufak takılma oluyor. İşlemci değişti SSD değişti parçalar servise gitti. Sistem servise gitti çözülmedi sıkıldım artık. THH'ye başvurdum karar lehime çıktı firma THH ücretini ödemedi onu bekliyorum. Sistem Olay Görüntüleyicisinden bakayım neler olmuş diye 3 tane hata gördüm 2 tanesi işlemci ile alakalı bir tanesi güç ile alakalı. Bazen prize bir şey takınca klavye, mouse ve LAN gidiyor. Arızalar şu şekilde;
Sorun işlemcide galiba. Daha önceden değişmişti. Servise gitmeyen PSU ve HDD kaldı diğer tüm parçalar servise gitti. Bir değişim olsaydı şu sistem 1 yıldır uğraşıyorum ya.
Düzenleme;
Sistem özellikleri;
Ryzen 5 2600
Gigabyte RX 590
B450M S2H
ADATA SU630
Seagate 1 TB Barracuda 7200 RPM
XPG D10 Gammix 8 GB 3000 MHz CL 16
Corsair SPEC-DELTA RGB - Corsair VS 550w 80+
Sorun işlemcide galiba. Daha önceden değişmişti. Servise gitmeyen PSU ve HDD kaldı diğer tüm parçalar servise gitti. Bir değişim olsaydı şu sistem 1 yıldır uğraşıyorum ya.
Düzenleme;
Sistem özellikleri;
Ryzen 5 2600
Gigabyte RX 590
B450M S2H
ADATA SU630
Seagate 1 TB Barracuda 7200 RPM
XPG D10 Gammix 8 GB 3000 MHz CL 16
Corsair SPEC-DELTA RGB - Corsair VS 550w 80+
Son düzenleme: