Bana şöyle 200-300 liraya xbox tuş dizilimli gamepad lazım önerin avr mı?Xinput çıkmayabilir. O zaman da çoğu oyunda çalışmayabilir.
O fiyata öyle bi gamepad yok maalesef. Olanlar da çakma. Xinput değil de directinput olur. Onu da çoğu oyun görmez. Tavsiyem f310 olur. Her oyunu rahatça oynarsın.Bana şöyle 200-300 liraya xbox tuş dizilimli gamepad lazım önerin avr mı?
2. el f710 bulsam nelere dikkat etmeliyimO fiyata öyle bi gamepad yok maalesef. Olanlar da çakma. Xinput değil de directinput olur. Onu da çoğu oyun görmez. Tavsiyem f310 olur. Her oyunu rahatça oynarsın.
Pil kısmına dikkat et. Oksitlenme olmasın. Kablosuna dikkat et. Uçlarında oksitlenme yamukluk falan olmasın. Bir de eski bir model bu. Mutlaka yakın bir tarihte alınmış olduğuna emin ol. Arkasında direct input ve xinput geçiş tuşu var. O tuşa dikkat et sağlam mı diye. Tuşların triggerların sağlamlığına hassaslığına dikkat et.2. el f710 bulsam nelere dikkat etmeliyim
Şuan 340 tl verip alınır mı sıfır olarak sence yoksa alternatifi var mı?Pil kısmına dikkat et. Oksitlenme olmasın. Kablosuna dikkat et. Uçlarında oksitlenme yamukluk falan olmasın. Bir de eski bir model bu. Mutlaka yakın bir tarihte alınmış olduğuna emin ol. Arkasında direct input ve xinput geçiş tuşu var. O tuşa dikkat et sağlam mı diye. Tuşların triggerların sağlamlığına hassaslığına dikkat et.
Ben sıfır tercih ettim. Hem garantili hem de tertemiz olsun diye. Daha iyi bi alternatifi yok şu anda. Rampage modelleri var ama tavsiye etmiyorum. Sıfıra bütçen yetiyorsa sıfır al.Şuan 340 TL verip alınır mı sıfır olarak sence yoksa alternatifi var mı?
Monsterin bi kolu var bide modelini unuttum o nasılBen sıfır tercih ettim. Hem garantili hem de tertemiz olsun diye. Daha iyi bi alternatifi yok şu anda. Rampage modelleri var ama tavsiye etmiyorum. Sıfıra bütçen yetiyorsa sıfır al.
Linkini atsana bi kanka hangisi.3 aydır kullanıyorum bir sıkıntı yaşamadım hayvan gibi tuşlara abandığım zamanlar bile oldu fakat sorun yaşamadım hiç
Bakayım.Başka yerde 500 liradan aşağı bulamazsın. Alabiliyorken al bu fiyata. Muhtemelen indirimli olarak eklenmiş bir ürün. Geçenlerde baktığımda yoktu.
LOGITECH G F710 Çift Titreşimli Geri Beslemeli Kablosuz Gamepad - Gri Fiyat & Özellik | MediaMarkt
LOGITECH G F710 Çift Titreşimli Geri Beslemeli Kablosuz Gamepad - Gri fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, senwww.mediamarkt.com.tr