Neler Yeni

Çakmaklık erkek soketi usb erkek sokete dönüştürme

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Onur Akduman
Merhaba arkadaşlar araç içi dikiz aynası kamerası satın aldık, elektrik bağlantısı için çakmaklık soketini USB soketine çevirmeliyim, çakmaklık soketi şekilde durduğunda çakmaklığı sadece kamera için kullanıyor olacağım, eğer çakmaklık ucunu usb çeviremezsem bu dönüştürücüyü almayı düşünüyorum.

1712669531898.png
1712669756777.png

Son düzenleme:

Hanaz

80+ Gold
Merhaba arkadaşlar araç içi dikiz aynası kamerası satın aldık, elektrik bağlantısı için çakmaklık soketini USB soketine çevirmeliyim, çakmaklık soketi şekilde durduğunda çakmaklığı sadece tek alet için kullanıyor olacağım, aksi taktirde araç içi telefon şarjı olayını yapamıyor olacağım. Soketi USB ucuna nasıl çevirebilirim bir kaynak bulamadım bilen yardımcı olabilir mi? Eğer ucunu dönüştüremezsem fotoğrafını paylaştığım dönüştürücüyü satın alıp kullanmak zorunda kalacağım.

Alıntıyı görüntüle Alıntıyı görüntüle
Port çoklayıcı kullanabilirsin

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Onur Akduman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Port çoklayıcıyı kullanabilmem için ilk önce çoklayıcıyı çakmaklığa takmam gerekecek. Çakmaklık soketinde de bu kameranın soketi bağlı olduğu için çoklayıcıyı kullanamayacağım. Benim amacım da çoklayıcıyı sokete takmak kameranın bağlantı kablosunu çakmak ucundan usb çevirerek elektiriği çoklayıcıdan vermek bu sayede hem çoklayıcıdan kamerayı şarj etmiş olacağım hem de telefonumu veya diğer araç gereçleri kullanabileceğim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Onur Akduman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kameranın adaptörü bu

Ekler

• Ekran görüntüsü 2024-04-09 174452.png
    Ekran görüntüsü 2024-04-09 174452.png
    892.4 KB · Hit: 30
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç