Neler Yeni

Call of Duty 3 Oyununu Bilgisayarda Oynamak (PlayStation 3)

turquoise.blue

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Turquoise Blue
Call of Duty serisinden Call of Duty 3 piyasaya sürüldüğü dönem bilgisayar için çıkış yapmamıştı. Bu oyunu oynamak için çıkış yaptığı konsollardan birine sahip olmanız yada bu konsollardan birinin emülatörünü kullanmanız gerekiyor. Ben de bu oyunun Playstation 3 emülatöründe oynamak için gereken adımları anlattım. Oyun orijinalde 30 fps ama emülatörde 60 fps oynama imkanımız mevcut. Eski savaş oyunları atmosferini seviyorsanız bu oyunu da seveceksiniz.

egebaranakk0

80+ Silver
Call of Duty serisinden Call of Duty 3 piyasaya sürüldüğü dönem bilgisayar için çıkış yapmamıştı. Bu oyunu oynamak için çıkış yaptığı konsollardan birine sahip olmanız yada bu konsollardan birinin emülatörünü kullanmanız gerekiyor. Ben de bu oyunun Playstation 3 emülatöründe oynamak için gereken adımları anlattım. Oyun orijinalde 30 fps ama emülatörde 60 fps oynama imkanımız mevcut. Eski savaş oyunları atmosferini seviyorsanız bu oyunu da seveceksiniz.

Ya kanka bu 3 lemeye bayılan bi tek ben miyim şu atmosfer hiç bir oyunda yok allah aşkına oynarken öyle bi kapiliyorum ki anlatamam cod 1-2-3 serisinin verdiği hazzı daha başka bi oyunda yaşamadım aşk 3leme

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,356
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
Cod 3 PS2 de de var dimi

turquoise.blue

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Turquoise Blue
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ya kanka bu 3 lemeye bayılan bi tek ben miyim şu atmosfer hiç bir oyunda yok allah aşkına oynarken öyle bi kapiliyorum ki anlatamam cod 1-2-3 serisinin verdiği hazzı daha başka bi oyunda yaşamadım aşk 3leme
Hem bu seri hemde medal of honor allied assault ve eklerini çok seviyordum bende. O eski oyunların atmosferi bambaşka özellikle de o dönem o bu oyunlarla tanışanlar için.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Cod 3 PS2 de de var dimi
evet var ama ps3 versiyonu görsel olarak daha iyi tabii ki.

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,356
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
Hem bu seri hemde medal of honor allied assault ve eklerini çok seviyordum bende. O eski oyunların atmosferi bambaşka özellikle de o dönem o bu oyunlarla tanışanlar için.
Mesaj otomatik birleştirildi:

evet var ama ps3 versiyonu görsel olarak daha iyi tabii ki.
PS3 emülatör sistem gereksinimleri hakkında bilgin varmı hocam

turquoise.blue

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Turquoise Blue
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Son düzenleme:

turquoise.blue

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Turquoise Blue
Pc kadar zevkli değil ps 3 te oynamiştim
Bence zevkli. Uzun süre ps4 kullandığım için konsolda fps oynamak ta bana normal geliyor. Hatta pc de oyunlarımı da kumanda ile oynarım hep.

turquoise.blue

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Turquoise Blue
Oyunu klavye ve fare ile oynamak isteyenler için ek anlatım videosu hazırladım. Kumanda kadar rahat olduğunu düşünmüyorum, dileğen deneyebilir.

Top Bottom