Neler Yeni

Yardım Call of duty hangi sıraya göre oynanmalı ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Mehmet Altay
Hanımlar beyler bilirsiniz, eskiden steam/epic games gibi şeyler yoktu, gittiğimiz internet cafede hangi oyun varsa onu oynamak zorunda kalıyoduk, velhasıl hikayesine hakim olmak maksadıyla açtığım bu konuda "Call of duty" serisi hangi sıraya göre oynanmalıdır öğrenirsem sevinirim.

Ekler

• cod_black_ops_3-wallpaper-1920x1080.jpg
    cod_black_ops_3-wallpaper-1920x1080.jpg
    204 KB · Hit: 29

JackieTR

80+ Bronze
Hanımlar beyler bilirsiniz, eskiden steam/epic games gibi şeyler yoktu, gittiğimiz internet cafede hangi oyun varsa onu oynamak zorunda kalıyoduk, velhasıl hikayesine hakim olmak maksadıyla açtığım bu konuda "Call of duty" serisi hangi sıraya göre oynanmalıdır öğrenirsem sevinirim.
Call of Duty
Call of Duty: United Offensive
Call of Duty 2
Call of Duty 3
Call of Duty: World at War
Call of Duty: WWII

Modern Warfare hikayesi;
Call of Duty 4: Modern Warfare
Call of Duty: Modern Warfare 2
Call of Duty: Modern Warfare 3

Black Ops hikayesi;
Call of Duty: Black Ops
Call of Duty: Black Ops II
Call of Duty: Black Ops III
Call of Duty: Black Ops 4 (Hikayesi yok sadece online çok oyunculu)

Diğer hikayeler;
Call of Duty: Ghosts
Call of Duty: Advanced Warfare
Call of Duty: Infinite Warfare

Başka bir konudan almıştım bende bakarak oynuyorum. Eklenmeyen oyun varsa diğer arkadaşlar ekleye bilirler. Sıralama yanlış ise ki ben bu sıra ile oynadım şuan "Black Ops" serisindeyim. Bu arada Call of duty 1 cidden çok eski oynamakta çok zorluk çektim Call of duty 3 ise ps yapıldığı için emülatör olarak çalışıyor kısacası sorunlu 3 oynamaya bilirsin. İYİ FORUMLAR.

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Mehmet Altay
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Call of Duty
Call of Duty 2
Call of Duty 3

Modern Warfare hikayesi;

Black Ops hikayesi;

Diğer hikayeler;

Başka bir konudan almıştım bende bakarak oynuyorum. Eklenmeyen oyun varsa diğer arkadaşlar ekleye bilirler. Sıralama yanlış ise ki ben bu sıra ile oynadım şuan "Black Ops" serisindeyim. Bu arada Call of duty 1 cidden çok eski oynamakta çok zorluk çektim Call of duty 3 ise ps yapıldığı için emülatör olarak çalışıyor kısacası sorunlu 3 oynamaya bilirsin. İYİ FORUMLAR.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sıralamadan emin değilmisin ?

JackieTR

80+ Bronze

Sıralamadan emin değilmisin ?
Oyun sıralaması genelde bu şekilde lakin tarihten günümüze dönük şekilde oynamak istersen biraz daha kafa karışıklığına yol açıyor. Örneğin İlk 5 leme den sonra modern geçip tekrar "black ops" da şuan ilk oyunu oynuyorum tekrar geçmiş tarihe dönüyor. Oyunun sıralaması doğru ama tarihi açıdan bakarsan çok sapıtıyor.

Bu yüzden benim gibi çok fazla bence sorgulama bende bayağı araştırdım herkes farklı diyor ama temelde wikiped den de baka bilirsin oyun çıkış yıllarına hemen hemen bu şekilde sıralaması. Sadece Modern Warfare 4 den sonra 2 - 3 olarak oynanıyor oraya dikkat etmek lazım kısacası bu seride oynarsan sıkıntı olacağını sanmiyorum.

Çok uzun oldu yazdıklarım çok fazla kafa bulandırdım lakin şuan ben bu sıra ile oynuyorum ve hikaye karakterleri şuan gerçekten anlıyorum.

GörkemW

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
823
İsim
Görkem çetinkaya
Call of Duty
Call of Duty 2
Call of Duty 3

Modern Warfare hikayesi;

Black Ops hikayesi;

Diğer hikayeler;

Evren evren yazsan daha iyi olur. Ww ve black ops ayni evrende gibi

Dostum codun ilk oyunlarindan baba cod 2 onu oyna. Daha sonra en iyi serisi olan cod4 mw remastered- cod mw2 remastered ve mw3 oyna.

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Mehmet Altay
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Oyun sıralaması genelde bu şekilde lakin tarihten günümüze dönük şekilde oynamak istersen biraz daha kafa karışıklığına yol açıyor. Örneğin İlk 5 leme den sonra modern geçip tekrar "black ops" da şuan ilk oyunu oynuyorum tekrar geçmiş tarihe dönüyor. Oyunun sıralaması doğru ama tarihi açıdan bakarsan çok sapıtıyor.

Bu yüzden benim gibi çok fazla bence sorgulama bende bayağı araştırdım herkes farklı diyor ama temelde wikiped den de baka bilirsin oyun çıkış yıllarına hemen hemen bu şekilde sıralaması. Sadece Modern Warfare 4 den sonra 2 - 3 olarak oynanıyor oraya dikkat etmek lazım kısacası bu seride oynarsan sıkıntı olacağını sanmiyorum.

Çok uzun oldu yazdıklarım çok fazla kafa bulandırdım lakin şuan ben bu sıra ile oynuyorum ve hikaye karakterleri şuan gerçekten anlıyorum.
Tamam teşekkür ederim

Top Bottom