Call Of Duty Serileri Birbiriyle Bağlantılımı?

Reaksiyon skoru
9
ben daha öncede Call Of Duty Modern Warfare 2 oynamıştım şimdi Black Ops 2 yükledim hikayeler birbiriyle bağlantılı mı sırayla mı oynamalıyım sizce?

ben daha öncede Call Of Duty Modern Warfare 2 oynamıştım şimdi Black Ops 2 yükledim hikayeler birbiriyle bağlantılı mı sırayla mı oynamalıyım sizce?
black ops u oynamadıysan black ops 2 yi oynamanı önermem

Anam anam anam ne ettin hikayenin ortasından başlamışın mübarek.

COD 4 MW
COD MW 2
COD MW 3

Bu sırayla oynaman lazım.

Black Ops serisi ise MW serisinden bağımsız. Onu da sırayla oyna. Black Ops 1 efsanedir. Ondan sonra 2 ve 3'ü oyna.

black ops 2 nin sonunda ağlayanlar tanıyorum :D

Kanka çorba yapmışsın. MW ve BO serileri birbiri ile bağlantılı değil. İkisi farklı zaman dilimlerinde geçiyor. Hikaye olarak BO bence daha önde. Tavsiyem önce BO serisini oynaman sonra MW 1, MW 2, MW 3 bu şekilde.

İkisi farklı evren ikisininde ortasından başlamışsın .d
Cod Mw 4 - mw 2 - mw3 üçlemesi ayrı,
Cod Bo 1-bo 2 - bo Cold wars diye gidiyor.
Bo 3 baya tıraş tavsiye etmem.

Bo = Black Ops
MW = Modern Warfare
Cod = Call Of Duty
Niyeyse açıklama geregi duydum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,210
Üyeler
184,597