gkdnz_akts
80+
- Reaksiyon skoru
- 9
ben daha öncede Call Of Duty Modern Warfare 2 oynamıştım şimdi Black Ops 2 yükledim hikayeler birbiriyle bağlantılı mı sırayla mı oynamalıyım sizce?
black ops u oynamadıysan black ops 2 yi oynamanı önermemben daha öncede Call Of Duty Modern Warfare 2 oynamıştım şimdi Black Ops 2 yükledim hikayeler birbiriyle bağlantılı mı sırayla mı oynamalıyım sizce?
black ops 2 nin sonunda ağlayanlar tanıyorumben daha öncede Call Of Duty Modern Warfare 2 oynamıştım şimdi Black Ops 2 yükledim hikayeler birbiriyle bağlantılı mı sırayla mı oynamalıyım sizce?
Zafer Bizim Olacak!black ops 2 nin sonunda ağlayanlar tanıyorum![]()
Kanka çorba yapmışsın. MW ve BO serileri birbiri ile bağlantılı değil. İkisi farklı zaman dilimlerinde geçiyor. Hikaye olarak BO bence daha önde. Tavsiyem önce BO serisini oynaman sonra MW 1, MW 2, MW 3 bu şekilde.ben daha öncede Call Of Duty Modern Warfare 2 oynamıştım şimdi Black Ops 2 yükledim hikayeler birbiriyle bağlantılı mı sırayla mı oynamalıyım sizce?
İkisi farklı evren ikisininde ortasından başlamışsın .dben daha öncede Call Of Duty Modern Warfare 2 oynamıştım şimdi Black Ops 2 yükledim hikayeler birbiriyle bağlantılı mı sırayla mı oynamalıyım sizce?