Neler Yeni

Call Of Duty Serisi Alınır Mı?

Revntron

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
640
İsim
Serdar BULUT
Arkadaşlar merhabalar ben call of duty serisinin bütün oyunlarını alıp bitirmek istiyorum ama mesela call of duty ilk oyunun bile 36,75 TL olması biraz bana pahallı geldi sizce alınır mı birde bazı call of duty oyunlarının sanırsam artık multiplayer oynanmıyor sırf hikayesi için bu paralar değer mi vermeye torrentten indirmekte istemiyorum ama bilemiyorum yardımcı olursanız sevinirim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yada bu fiyatların dahada düşme ihtimali var mı?

HİT_GOOSE

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,099
İsim
GRKM
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar, Konu dışı,Futbol
İlk oyunlarını almak mantıksız. Eski bir oyuna 36 tl verilmez. Black ops 2 ve sonrasını alın bence

Revntron

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
640
İsim
Serdar BULUT
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Touoa

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,146
İsim
Turuncu Keskin
Komple serisi steam üzerinde 1500-1700 lira falandı sanırım.

Revntron

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
640
İsim
Serdar BULUT
Komple serisi steam üzerinde 1500-1700 lira falandı sanırım.
Ben hesapladım 600 küsür tl ye denk geliyor ama bana fazla geliyor fiyatlar dediğim gibi ilk oyunu bile 36 TL torrent indirmekte istemiyorum ama çok pahallı

Touoa

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,146
İsim
Turuncu Keskin
Ben hesapladım 600 küsür TL ye denk geliyor ama bana fazla geliyor fiyatlar dediğim gibi ilk oyunu bile 36 TL torrent indirmekte istemiyorum ama çok pahallı
Crack önermiyorum pek ama ilk oyunlarını crackla bitirebilirsin 35 40 vermek mantıksız

HİT_GOOSE

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,099
İsim
GRKM
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar, Konu dışı,Futbol
Ben hesapladım 600 küsür TL ye denk geliyor ama bana fazla geliyor fiyatlar dediğim gibi ilk oyunu bile 36 TL torrent indirmekte istemiyorum ama çok pahallı
Call of duty oyunlarında hikaye var mı ki? Bide eski oyunların remasteredleri geliyor bence onları al eski ve grafikleri günümüze göre kötü olan oyunlara 40 tl verme

İbrahim_Talha

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,954
İsim
İbrahim Talha DEMİR
Hocam bende mobil uygulama geliştiricisiyim korsan oyuna karşıyım fakat zaten ilk çıkan oyunlarından istedikleri karı elde ettiler bundan sonrası çok umurlarında değil o sebepten serinin başındaki oyunları korsan son oyunları satın almanız daha iyi olur

Revntron

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
640
İsim
Serdar BULUT
Hocam bende mobil uygulama geliştiricisiyim korsan oyuna karşıyım fakat zaten ilk çıkan oyunlarından istedikleri karı elde ettiler bundan sonrası çok umurlarında değil o sebepten serinin başındaki oyunları korsan son oyunları satın almanız daha iyi olur
hangi oyunundan sonrasını almak mantıklı?

İbrahim_Talha

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,954
İsim
İbrahim Talha DEMİR
Call of duty oyunlarında hikaye var mı ki? Bide eski oyunların remasteredleri geliyor bence onları al eski ve grafikleri günümüze göre kötü olan oyunlara 40 TL verme
Hikayesi olmaz olur mu reis. Hele ilk oyunlar lan canım çekti cod modern warfare 2 indiriyorum bende başlayacağım seriye baştan xd

KeReM 1963

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,750
İsim
Kerem ORUÇ
İlgilendiği Kategoriler
Yurtdışı Alışverişi
Instagram
oruckereem
Steam
Kerem1963
Discord
Kerem1963 #8121
bende korsana karşıyım ama eski oyunlara o kadar para vermek mantıksız

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Arkadaşlar merhabalar ben call of duty serisinin bütün oyunlarını alıp bitirmek istiyorum ama mesela call of duty ilk oyunun bile 36,75 TL olması biraz bana pahallı geldi sizce alınır mı birde bazı call of duty oyunlarının sanırsam artık multiplayer oynanmıyor sırf hikayesi için bu paralar değer mi vermeye torrentten indirmekte istemiyorum ama bilemiyorum yardımcı olursanız sevinirim.

Yada bu fiyatların dahada düşme ihtimali var mı?
Call Of Duty i almicanda hangi oyunu alıcaksın ya. Call Of Duty'nin tüm serilerini oynadım gerçekten o kadar mükemmel bir seriki. Hayatımda en fazla bu seriden zevk almışımdır oyunlarda. Hepsini almasan bile kesinlikle al diyeceğim seri ilk önce Modern Warfare. Diğeri ise Black Ops serisi. İkiside call of duty nin serisi ve kesinlikle bunları al ve oyna, eski oyunları oynama. modern warfareden başla oynamaya sonra black ops geç.

İbrahim_Talha

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,954
İsim
İbrahim Talha DEMİR
hangi oyunundan sonrasını almak mantıklı?
Call of duty fan'ı değilim benden daha iyi bilecek arkadaşlar çıkacaktır.Bana kalırsa cod modern warfare serisini bitirin ardından black ops ardından ghost diye bir oyunu vardı zamanında ps3 te oynamıştım onu da araya bir yere sıkıştır

Call Of Duty i almicanda hangi oyunu alıcaksın ya. Call Of Duty'nin tüm serilerini oynadım gerçekten o kadar mükemmel bir seriki. Hayatımda en fazla bu seriden zevk almışımdır oyunlarda. Hepsini almasan bile kesinlikle al diyeceğim seri ilk önce Modern Warfare. Diğeri ise Black Ops serisi. İkiside call of duty nin serisi ve kesinlikle bunları al ve oyna, eski oyunları oynama. modern warfareden başla oynamaya sonra black ops geç.
Reis sen fan'ı gibisin benim de canım çekti baştan tekrar oynayacağım. Şey soracağım tam olarak yazabilir misin arkadaş için cod mw 1 den başla 2 3 sonra black ops 1 2 3 gibi nasıl düzenle oynasın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

Forum istatistikleri

Konular
1,026,112
Üyeler
162,619
Son üye
zemherir
Top Bottom