GirayHan
80+ Platinum
kral bişey sorcam işin gücün yok indirimmi kovalıyon
Adamın İşi Bukral bişey sorcam işin gücün yok indirimmi kovalıyon
İkiside Yerine Göre İyi HocamTrüflü iyi ama
Konuya Sağlam Girmişsin Yalnız Anlayana Odaarada arab severleri de hoplatıyoruz o kısmı es geçmeyelim dsajdsa
ondan sonra bi duruldu muhabbet zaten daskjdsaKonuya Sağlam Girmişsin Yalnız Anlayana Oda
İndirim Kovalasan Dert Kovalamasan Dert Diyorsun , Ben Arada Bir Bulunca Atıyorumda Sen Baya Üst Üste Atıyorsunbu arada paso başka işin yok mu diyolar bana indirim konularında da. ben indirim kovalayarak 30 bin liralık aylık mutfak alışverişimi 10 bine yapıyom. keşke anlasalar sdakjdsa
kimseyle yarışmıyorum kanka. zaten bi ara yarışma yapmışlardı en iyi indirim paylaşan kişi diye konusu vardı hatta. ben girdim konuya katılmıyorum dedim mesela.İndirim Kovalasan Dert Kovalamasan Dert Diyorsun , Ben Arada Bir Bulunca Atıyorumda Sen Baya Üst Üste Atıyorsun
@Ckribrahim Hocam İle Mi Yarışıyorsun Acaba
Yarışmayı Duydum Ama Benlik Değildi Bakmadımkimseyle yarışmıyorum kanka. zaten bi ara yarışma yapmışlardı en iyi indirim paylaşan kişi diye konusu vardı hatta. ben girdim konuya katılmıyorum dedim mesela.
Bunu Ben Dahil Çoğu Kişi Görüyordurda Farkında Değildir Bazıları .benim öyle bir derdim yok. attığım bir çok indirimden mutfakta ki eksiğini tamamlayan insanlar var durumu iyi olmayanlar var. attığım çoğu indirimi hem kendim öncesinden alıyorum hem burda paylaşıyorum ki değer kıymet bilen arkadaşlar faydalansın diye.