Neler Yeni

Canelo - Messiyi tehdit etti

Herucane

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,157
İsim
Canberk pala
Bu tehdite karşı her yerde karşıma çıktı gerçekmi bilmiyorum Mike Tyson Messiyi savundu ve Caneloyu tehdit etti

wolvesina

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,359
İsim
Arda Gezer
Ben ikisinide seviyorum ama Messi'nin yaptığı olay saygısızlık ve eğer Mike Tyson tehdit doğruysa Canelo şimdiki Mike Tyson'u tanınmıcak hale getirir
Bu tarz şeylerin ringde halledilmeyeceğinizi söylemek isterim öncelikle :)
birisi 56 birisi 32 yaşında
Mike Tyson'ın geçmişini zamanında birlikte olduğu insanları araştırmanızı öneririm Canelo'yu gözünüzde çok büyütmeyin kendisi meksika'da iyi bir çocukluk geçirip büyümüş temiz bir aile çocuğudur
Mike Tyson 13 yaşından sonra Emekli bir İtalyan mafyasının yetiştirdiği bir öğrenci tabi kendisinin zamanında bütün ringleri büyük mafya ailelerinin yönettiğinide unutmamak lazım :)

Mike Tyson'ın detaylı bir geçmişini ve birlikte olduğu insanlar ile alakalı zamanında Quora'da bir yazı yazılmıştı ingilizceniz varsa ve bulabilirseniz okuyabilirsiniz

Ringde halledilmeyecek şeyler var peri rüyasında yaşamıyoruz :) canelo özür diler geçer başına bu tarz bir bela almak istemeyecektir zaten olay ciddi ise

Herucane

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,157
İsim
Canberk pala
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu tarz şeylerin ringde halledilmeyeceğinizi söylemek isterim öncelikle :)
birisi 56 birisi 32 yaşında
Mike Tyson'ın geçmişini zamanında birlikte olduğu insanları araştırmanızı öneririm Canelo'yu gözünüzde çok büyütmeyin kendisi meksika'da iyi bir çocukluk geçirip büyümüş temiz bir aile çocuğudur
Mike Tyson 13 yaşından sonra Emekli bir İtalyan mafyasının yetiştirdiği bir öğrenci tabi kendisinin zamanında bütün ringleri büyük mafya ailelerinin yönettiğinide unutmamak lazım :)

Mike Tyson'ın detaylı bir geçmişini ve birlikte olduğu insanlar ile alakalı zamanında Quora'da bir yazı yazılmıştı ingilizceniz varsa ve bulabilirseniz okuyabilirsiniz

Ringde halledilmeyecek şeyler var peri rüyasında yaşamıyoruz :) canelo özür diler geçer başına bu tarz bir bela almak istemeyecektir zaten olay ciddi ise
Biliyorum Mike Tyson severim zaten gençken güçlü biriydi çok başarısı vardı ama yaşlandı

Top Bottom