Neler Yeni

Canlı yayın icin kamera önerisi

enessamet

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Enes Samet Saruhan
Merhabalar arkadaşlar ben twitch youtube gibi platformlarda canlı yayın açmayı planlıyorum. Bana dslr kamera mikrofon arka plan gibi onemli şeyleri önerebilir misiniz kaçırdığım herhangi bir ekipman varsa onları da onerebilirsiniz. Kaliteli bir yayın açmayı planlıyorum

FutFlix

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,481
İsim
Çağatay
Merhabalar arkadaşlar ben twitch youtube gibi platformlarda canlı yayın açmayı planlıyorum. Bana dslr kamera mikrofon arka plan gibi onemli şeyleri önerebilir misiniz kaçırdığım herhangi bir ekipman varsa onları da onerebilirsiniz. Kaliteli bir yayın açmayı planlıyorum
Yayın bilgisayarınız var mı ?

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Önce yayınını aç iyi bir seviyeye gel sonra bunları düşün derim. İnsanlar bir yayını kamerası iyi kalitesi yüksek diye vs izlemiyor, öncelikle yayıncının ne kadar iyi yayın yaptığı önemli.

enessamet

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Enes Samet Saruhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Önce yayınını aç iyi bir seviyeye gel sonra bunları düşün derim. İnsanlar bir yayını kamerası iyi kalitesi yüksek diye vs izlemiyor, öncelikle yayıncının ne kadar iyi yayın yaptığı önemli.
Anladim tabii ki fakat elimde kamera yok mikrofonum yok ve zaten youtube falan dusunuyorum yani sadece canli yayin icin değil maddi olarak da cok ust seviye olmasada bütçem var. Yani mesela dslr kamera istiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yani soyle cok bir sikinti olmaz benim icin hobi için yapmak istiyorum. Bu isleri maddi durum olarak zaten cok sikintida degilim gelir beklentim olduğundan değil yani duzgun kaliteli mikrofon kamera istiyorum

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,599
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Bütçe nedir yayıncı setleri için

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,599
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,599
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Aynen pc haric hersey 70K kamera mikrofon isik
Ooo çok bile değil mi baya sağlam ortam olur çok üst düzey hatta odaya tadilat dahi yaparsın duvarlar ışıklandırma vs vs

enessamet

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Enes Samet Saruhan

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,599
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
İste oyle birsey istiyorum hocam bende ama com bilgili degilim 😂
Valla bişey diyim mi bende öyle yayıncı işlerinden çok anlamıyorum benim uzmanlık alanım sistemler üzerine ama takip ettiğim bildiğim gördüğüm kadarıyla güzel şeyler atmaya çalışırım daha bilgili insanlar olduğuna eminim ama

enessamet

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Enes Samet Saruhan
Valla bişey diyim mi bende öyle yayıncı işlerinden çok anlamıyorum benim uzmanlık alanım sistemler üzerine ama takip ettiğim bildiğim gördüğüm kadarıyla güzel şeyler atmaya çalışırım daha bilgili insanlar olduğuna eminim ama
İste bulabilsek iyi olur aslinda

Top Bottom