❌İndirim Bitti! Casper 200Hz Monitör 187TL

Kız arkadaşım ve benim monitörüm bugün geldi evet biz de aşırı şaşkınız 12şer tane almıştık 1er adet geldi görselleri ekleyeceğim :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kız arkadaşım ve benim monitörüm bugün geldi evet biz de aşırı şaşkınız 12şer tane almıştık 1er adet geldi görselleri ekleyeceğim :)

Ekler

• IMG-20230311-WA0006.jpg
    IMG-20230311-WA0006.jpg
    284.6 KB · Hit: 268
  • IMG-20230311-WA0005.jpg
    IMG-20230311-WA0005.jpg
    184.9 KB · Hit: 272
Son düzenleme:
bu görselden sonra bir kaç arkadaş tüketici hakem heyetine doğru yola çıktı bile hayırlı yolculuklar arkadaşlar

hayırlı olsun benimki iptal oldu 50tl kupon verdiler denemiş olduk

bu görselden sonra bir kaç arkadaş tüketici hakem heyetine doğru yola çıktı bile hayırlı yolculuklar arkadaşlar
uğraşcaklara kolay gelsin :D

Bana sadece iade mesajı geldi. Hala hazırlanıyorda bekliyor. Kupon tanımlanmadı. Bari kupon falan verselerdi bana da.

Dostum kaç gün sonra geldi birde herhangi bir dönüş yaptınmı yoksa bekledinizmi bende hala hazırlanıyorda beklemede

Dostum kaç gün sonra geldi birde herhangi bir dönüş yaptınmı yoksa bekledinizmi bende hala hazırlanıyorda beklemede
Çarşamba günü öğleden önce gelene geldi 11.30 civarı tüm dağıtımdaki bu monitörleri iptal ettirdiler ve ondan sonra kargolanan olmadı inanmayın bunlara müşteri hizmetleri ara sor durumu öğrenirsin başkasına gelen ürünü buraya atar bana geldi diye

Çarşamba günü öğleden önce gelene geldi 11.30 civarı tüm dağıtımdaki bu monitörleri iptal ettirdiler ve ondan sonra kargolanan olmadı inanmayın bunlara müşteri hizmetleri ara sor durumu öğrenirsin başkasına gelen ürünü buraya atar bana geldi diye
Kim bunla niye uğraşsın?
Şaka mı yapıyon ciddi misin anlam veremedim.

Al buda kanıtım bak monitör bana sabah teslim edildi

Kim bunla niye uğraşsın?
Şaka mı yapıyon ciddi misin anlam veremedim.
Bazı değişik insanlar var telegramda geldi diyip gelmeyen hiç bakmıyorsun galiba

Ekler

• Screenshot_20230308_090608_Telegram.jpg
    Screenshot_20230308_090608_Telegram.jpg
    294.7 KB · Hit: 218
Al buda kanıtım bak monitör bana sabah teslim edildi

Bazı değişik insanlar var telegramda geldi diyip gelmeyen hiç bakmıyorsun galiba
ho kanka :D güle güle kullan

Ciddi mi yoksa siz aldınız da onun fotosu mu

Geri