Yazılım ise Türkiyedeki en iyi yazılım "bence" cbü deİkisi arasında pek fark olduğunu düşünmüyorum. Yine de CBÜ algısı bende daha yüksek.
İki okulu da mühendislik için başarılı görmüyorum. Mühendislik kesinlikle top 6 okulda okunmalı, hadi belki iyi diye bilinen birkaç okul daha ama kesinlikle daha aşağısı değil. Vizyon farkı var.Yazılım ise Türkiyedeki en iyi yazılım "bence" cbü de
Dediğim gibi ne okuduğuna göre değişir, trendyol, hepsiburada, getir cbü den danışmanlık alıyor.İki okulu da mühendislik için başarılı görmüyorum. Mühendislik kesinlikle top 6 okulda okunmalı, hadi belki iyi diye bilinen birkaç okul daha ama kesinlikle daha aşağısı değil. Vizyon farkı var.
Elektrik elektronik mühendisliğiNe mühendisliği
CBÜ çok daha iyi, ama turgutlu ilçesinde olacaksın haberin olsun yaniElektrik elektronik mühendisliği
Zaten Paü' de yazılım mühendisliği yok. Mezun olduğum okul olan Paü' yü tavsiye ederim. sosyal imkanlar olarak çok fazla. Spor salonu, yüzme havuzu vbvb fiyatlar uygun. Fakülte MERKEZ KAMPÜSTE bu çok önemli bence iyi araştırYazılım ise Türkiyedeki en iyi yazılım "bence" cbü de
Manisanın tek eğlencesi parklar ve İzmire gitmek , tren ile 20₺ ye gidebiliyorsunuz. Banliyo var.Zaten Paü' de yazılım mühendisliği yok. Mezun olduğum okul olan Paü' yü tavsiye ederim. sosyal imkanlar olarak çok fazla. Spor salonu, yüzme havuzu vbvb fiyatlar uygun. Fakülte MERKEZ KAMPÜSTE bu çok önemli bence iyi araştır