Neler Yeni

CDKEYS.com steam key için güvenilir midir ?

cuteay

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Kutay Karadağ
Arkadaşlar elden ring 26 euro düşmüş belirttiğim sitede. Yaklaşık 950 TL civarı yapıyor. Steamde falan biliyorsunuz daha pahalı şu an. İndirimde yok yakın zamanda. Burdan almayı düşünüyorum ancak güvenilir mi bilmiyorum. Bilginiz varsa tecrübeniz varsa yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Mesela satın alırken random telefon numarası ya da random şehir adres falan yazınca kabul ediyor devam edebiliyorum. Bunlar düşündürttü. Şimdiden teşekkürler.

lyiafpsz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
231
İsim
Mehmet
Arkadaşlar elden ring 26 euro düşmüş belirttiğim sitede. Yaklaşık 950 TL civarı yapıyor. Steamde falan biliyorsunuz daha pahalı şu an. İndirimde yok yakın zamanda. Burdan almayı düşünüyorum ancak güvenilir mi bilmiyorum. Bilginiz varsa tecrübeniz varsa yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Mesela satın alırken random telefon numarası ya da random şehir adres falan yazınca kabul ediyor devam edebiliyorum. Bunlar düşündürttü. Şimdiden teşekkürler.
Güvenilir mi değil mi bilmem fakat siteye girerken antivirüs programım korumalı tarayıcıda açtı siteyi

lyiafpsz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
231
İsim
Mehmet
Yani bu iyi bir şey mi hocam? Pek anlayamadım kusura bakmayın
Yok estafurullah bu iyi bir şey değil. Normalde sitelere girerken korumalı tarayıcıya geçmez program. Bu sitede bir şey algıladı ve korumalı tayacıya yönlendirdi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tehlikesiz olsaydı böyle bir şey yapmazdı

cuteay

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Kutay Karadağ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yok estafurullah bu iyi bir şey değil. Normalde sitelere girerken korumalı tarayıcıya geçmez program. Bu sitede bir şey algıladı ve korumalı tayacıya yönlendirdi.

Tehlikesiz olsaydı böyle bir şey yapmazdı
Anladım hocam, googlea yazdığımda başka forum sitelerinde bir çok kez alışveris yapmış olanlar güvenilir olduğunu ve bir sorun yaşamadıklarını belirtmiş ancak emin olamadım bir o yorumlara ve forumlara bakma inceleme şansınız var mı acaba

lyiafpsz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
231
İsim
Mehmet
Anladım hocam, googlea yazdığımda başka forum sitelerinde bir çok kez alışveris yapmış olanlar güvenilir olduğunu ve bir sorun yaşamadıklarını belirtmiş ancak emin olamadım bir o yorumlara ve forumlara bakma inceleme şansınız var mı acaba
bakalım

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,562
İsim
Cengiz
gameship var uygulama her oyun %20 indirimli aynı fiyata yada daha ucuza geliyorsa ordan al uğraşma

lyiafpsz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
231
İsim
Mehmet
Şimdi şöyle söyliyeyim 2 tane forum konusundan baktım çoğu kişi güvenilir yazmış. Fakat şöyle bir husus var; konuların paylaşım tarihi 2019 ve 2020 yani 4-5 yıl önce. O zaman insanlar almış eline güvenilir bir şekilde geçmiş. Şimdiyi bilemem bu siteyi ilk defa sizden duyuyorum. Hinede sizin kararınız illahaki almak istiyorsanız alabilirsiniz. Ben olsam birkaç kuruş fazla verip itemsatis dan alırdım.

Şimdi baktımda itemsatisda elden ring yokmus

Ortak hesap almak istermisin

cuteay

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Kutay Karadağ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şimdi şöyle söyliyeyim 2 tane forum konusundan baktım çoğu kişi güvenilir yazmış. Fakat şöyle bir husus var; konuların paylaşım tarihi 2019 ve 2020 yani 4-5 yıl önce. O zaman insanlar almış eline güvenilir bir şekilde geçmiş. Şimdiyi bilemem bu siteyi ilk defa sizden duyuyorum. Hinede sizin kararınız illahaki almak istiyorsanız alabilirsiniz. Ben olsam birkaç kuruş fazla verip itemsatis dan alırdım.

Şimdi baktımda itemsatisda elden ring yokmus

Ortak hesap almak istermisin
Yok hocam şahsi hesabımda olmasını istedimde o sitede kararsız kaldım. İlgilendiğiniz için teşekkürler hocam.

lyiafpsz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
231
İsim
Mehmet
Yok hocam şahsi hesabımda olmasını istedimde o sitede kararsız kaldım. İlgilendiğiniz için teşekkürler hocam.
Rica ederim ilandaki yorumlara baktınızmı acaba ?

-Sitede ilan yorumları kapalı
-türkçe dil desteği yok
-siteye girerken virüs programım bunu tehdit olarak algıladı

Herhangi bir dolandırılma olayında başınızı ağrıtmanıza gerek yok bence ama hinede siz bilirsiniz hocam.

cuteay

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Kutay Karadağ
Rica ederim ilandaki yorumlara baktınızmı acaba ?

-Sitede ilan yorumları kapalı
-türkçe dil desteği yok
-siteye girerken virüs programım bunu tehdit olarak algıladı

Herhangi bir dolandırılma olayında başınızı ağrıtmanıza gerek yok bence ama hinede siz bilirsiniz hocam.
Hocam imkanım olsaydı ya da steamde 900 civarına olsaydı zaten direkt oralardan alırdım. 1000 TL üstüne bütçem yetmiyor 1000 TL altına da burdan başka yerde yok :/

Top Bottom