Neler Yeni

🔥İndirim Ceramical 160CM Çalışma Masası Beyaz 🔥1.381 TL

Willerox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
emre çakmak
İkinci masa olarak aldım L yapıcam bendeki ile beraber ;D Nays ile aldım 150 lira hediye geri gelecek. 1231TL ye gelmiş oldu. Bu fiyata bu boyutlarda başka masa piyasada yok. Konuyu açan arkadaşa teşekkürler.

yakupblt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
672
İsim
Yakup Bolat
İkinci masa olarak aldım L yapıcam bendeki ile beraber ;D Nays ile aldım 150 lira hediye geri gelecek. 1231TL ye gelmiş oldu. Bu fiyata bu boyutlarda başka masa piyasada yok. Konuyu açan arkadaşa teşekkürler.
hayırlı olsun

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,220
İsim
Diyarhan
Biraderim kıyasladığım 4k lık değil minimum 10 klık masa bu arada :D
Diyorum ki sunta masalara 200 lira bile değmez çok kalitesiz hiç almayın plastik kullanın para biriktirip sunta olmayan bir masa alın diyorum benim fikrim. Masayı kullanırken canım sıkıldı fasfakir hissettim. Abartıyorum ama harbi gerek yok plastik masa kullanın daha iyi.
Bugün o kalite çoğu masayı 3000tl ye bulunuyor. Az önce imalat sahibi ile konuştum 150x75x75 mdf masa demir kalın ayaklar sağ tarafı 3 çekmeceli halinde 3000tl dedi. Ofis masası olduğu için ismi oyuncu masası olsa 5000 olurdu.
Mesaj otomatik birleştirildi:

monitör modeli nedir ?
27 inc için 75cm görüş uzaklığı daha iyi.

Keyhens

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Kerim
4000tllik masa ile 1300tllik masayı kiyaslayanlar ne yaşıyor inan anlamıyorum.

1300tlye şuanda bu masadan daha iyisi yok 1300tlye ne bekleniyor anlamadım sallanma sorunu söyleyenler için karşıdan karşıya 3cm eninde profil kestirin vidalayin bu kadar basit
Hocam bu arpeliayı bende aldım kullanıyorum aşırı memnunum gram sallanma yok sunta kalitesi de gayet güzel ahşap gibi aynı üstelik kendi sitelerinde 3000 lira olması lazım

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,742
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
Görseldeki gibi değil arkadaşlar. Ben almıştım yazın geri iade ettim masanin birleşim noktalarindaki kaynakları 10 yaşındaki çocuk yapmış gibi o kadar kötü. Demirlerin içi boş ve çok ince ayrıca masa da kalitesiz bir sunta. Alacaklar iki defa düşünsün, ikinci el ofis masası çok daha mantıklı.
demir değil ayakları yanlış bilgilendirmeyelim

sefashka

80+
arpelia'nın kendi sitesinden bilgisayar masası satın aldım. deneyim paylaşımı için burada da konusunu açmıştım. herhangi bir ürün satın almadan önce, google"da, burada ve şikayetvar sitesinde arama yapmanızı öneririm. ürün yorumları da çok faydalı.
satın aldığım ürünün ölçüleri bilgisayar kasası için uygun olmadı (ölçüsünü alarak sipariş verdim) telefonla ulaşmaya çalıştım ama çok kolay olmadı. defalarca telefonları açan olmadı. zaten, cep telefonu yazmışlar. sabit telefon numaraları yoktu. fatura da gelmedi.
iade için bastırınca kargo sorunu yaratmaya başladılar. iş, ciddiye binince kargo numarası verdiler gönderdim. iadeyi bekliyorum.
sözün özü, kalite hakkında yorum yapacak kadar tecrübeye sahip değilim ama satın alacaksanız, arada bir aracı olsun. bu şekilde hakkınızı aramanız daha iyi olacaktır. güvenilir alışveriş sitelerini tercih edin.
benim sıralamam şöyle;
hepsi burada, trendyol, n11, amazon (sadece satıcısı amazon olanlar)
aracı olan siteler sizin hakkınızı aramanızda yardımcı oluyor. aradaki para buraya gidiyor. benim görüşüm bu.
insanlar satış sonrasını pek düşünmüyor. satın almadan önce ilk başta yapmamız gereken satış sonrası güvenirliğini sorgulamamız.

ne yazık ki, adalet sistemi bitmiş bir ülkede insanlar kendilerini sağlama almak zorunda kalıyor.

en son buradan sipariş verdim. geldikten sonra yorumlarımı paylaşacağım.
teşekkür ederim bildirgen için. ayrıca olumsuz bir durum yaşadığına üzüldüm...

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
İsmail karabatak
hocam bulmuşlar kılsizini istiyolar tas gibi hafif sallanma oluyodu ayaklarinda ayarlanabilir ayaklik var cevirerek boslugu aliyorsun saglam fiyata gore

Bugün o kalite çoğu masayı 3000tl ye bulunuyor. Az önce imalat sahibi ile konuştum 150x75x75 mdf masa demir kalın ayaklar sağ tarafı 3 çekmeceli halinde 3000tl dedi. Ofis masası olduğu için ismi oyuncu masası olsa 5000 olurdu.

27 inc için 75cm görüş uzaklığı daha iyi.
3000e arpelia masa varken senin dediğin daha mantıklı gibi duruyor. Masanın özelliklerini biraz daha acar mısın?

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,220
İsim
Diyarhan
3000e arpelia masa varken senin dediğin daha mantıklı gibi duruyor. Masanın özelliklerini biraz daha acar mısın?
2 çeşit buldum. 120x60x75 Ladin 3cm masif masa çekmeceler yok demir 2 ayaklı halde 2000tl lakin 2. el daha ucuza bulunur. 150x75x75 Mdflam yine x şeklinde demir profil ayakları var 2500 ile 3000 arası ama 2. elde daha ucuza bulunur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,510
Üyeler
161,715
Son üye
onurkarabulut
Top Bottom