arpelia'nın kendi sitesinden bilgisayar masası satın aldım. deneyim paylaşımı için burada da konusunu açmıştım. herhangi bir ürün satın almadan önce, google"da, burada ve şikayetvar sitesinde arama yapmanızı öneririm. ürün yorumları da çok faydalı.
satın aldığım ürünün ölçüleri bilgisayar kasası için uygun olmadı (ölçüsünü alarak sipariş verdim) telefonla ulaşmaya çalıştım ama çok kolay olmadı. defalarca telefonları açan olmadı. zaten, cep telefonu yazmışlar. sabit telefon numaraları yoktu. fatura da gelmedi.
iade için bastırınca kargo sorunu yaratmaya başladılar. iş, ciddiye binince kargo numarası verdiler gönderdim. iadeyi bekliyorum.
sözün özü, kalite hakkında yorum yapacak kadar tecrübeye sahip değilim ama satın alacaksanız, arada bir aracı olsun. bu şekilde hakkınızı aramanız daha iyi olacaktır. güvenilir alışveriş sitelerini tercih edin.
benim sıralamam şöyle;
hepsi burada, trendyol, n11, amazon (sadece satıcısı amazon olanlar)
aracı olan siteler sizin hakkınızı aramanızda yardımcı oluyor. aradaki para buraya gidiyor. benim görüşüm bu.
insanlar satış sonrasını pek düşünmüyor. satın almadan önce ilk başta yapmamız gereken satış sonrası güvenirliğini sorgulamamız.
ne yazık ki, adalet sistemi bitmiş bir ülkede insanlar kendilerini sağlama almak zorunda kalıyor.
en son buradan sipariş verdim. geldikten sonra yorumlarımı paylaşacağım.
Flinder Çalışma Masası Bilgisayar Masası Ofis Masası 60X160 CM yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com