Earwven 80+ Bronze Katılım 15 Ağustos 2020 Mesajlar 1,938 Dahası Reaksiyon skoru 1,226 İsim Ali 16 Haziran 2021 #1 Kategoriyi bulamadım büyük ihtimalle yanlıştır. Dediğim gibi Cheat Engine indiremiyorum. Kaspersky uyarı verip direkt olarak siliyor. Ne yapmam lazım veya nereden indirmeliyim?
Kategoriyi bulamadım büyük ihtimalle yanlıştır. Dediğim gibi Cheat Engine indiremiyorum. Kaspersky uyarı verip direkt olarak siliyor. Ne yapmam lazım veya nereden indirmeliyim?
cLarq 80+ Gold Katılım 20 Temmuz 2020 Mesajlar 9,417 En İyi Cevap 3 16 Haziran 2021 #2 Güvenlik duvarını kapa Kaspersky geçici devre dışı bırak indirdikten sonra geri aç hepsini bu kadar.
Earwven 80+ Bronze Katılım 15 Ağustos 2020 Mesajlar 1,938 Dahası Reaksiyon skoru 1,226 İsim Ali 16 Haziran 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Second Sister yazmış: Güvenlik duvarını kapa Kaspersky geçici devre dışı bırak indirdikten sonra geri aç hepsini bu kadar. Devamı için tıklayın... İçinde virüs vs. yoktur herhalde.
Second Sister yazmış: Güvenlik duvarını kapa Kaspersky geçici devre dışı bırak indirdikten sonra geri aç hepsini bu kadar. Devamı için tıklayın... İçinde virüs vs. yoktur herhalde.
Cirilla 80+ Gold Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 5,493 En İyi Cevap 3 16 Haziran 2021 #4 Earwven yazmış: İçinde virüs vs. yoktur herhalde. Devamı için tıklayın... Oyun içi dosyalara müdahale ettiği için virüs olarak görülüyor kendi sitesinden indir sıkıntı olmaz.
Earwven yazmış: İçinde virüs vs. yoktur herhalde. Devamı için tıklayın... Oyun içi dosyalara müdahale ettiği için virüs olarak görülüyor kendi sitesinden indir sıkıntı olmaz.
Earwven 80+ Bronze Katılım 15 Ağustos 2020 Mesajlar 1,938 Dahası Reaksiyon skoru 1,226 İsim Ali 16 Haziran 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #5 Arex yazmış: Oyun içi dosyalara müdahale ettiği için virüs olarak görülüyor kendi sitesinden indir sıkıntı olmaz. Devamı için tıklayın... Tamamdır teşekkürler.
Arex yazmış: Oyun içi dosyalara müdahale ettiği için virüs olarak görülüyor kendi sitesinden indir sıkıntı olmaz. Devamı için tıklayın... Tamamdır teşekkürler.
Emirhandkee 80+ Titanium Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 22,711 En İyi Cevap 45 16 Haziran 2021 #6 Earwven yazmış: İçinde virüs vs. yoktur herhalde. Devamı için tıklayın... Kendi sitesinden indirirsen virüs olmaz.
Earwven yazmış: İçinde virüs vs. yoktur herhalde. Devamı için tıklayın... Kendi sitesinden indirirsen virüs olmaz.