Neler Yeni

Chery Tiggo 8 pro aracım hakkında

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
parça tedariği 2011 gelen eski araçların ki için yanlış bilgi edinmişsiniz
ilk 150.000 km garantisi beni kurtarsın kafasındayım
Evet öyleymiş doğru
Eğer yakıttan çok şikayetçiysen araç değiştirmeyi düşünmeni öneririm. Gerçekten onca kilometre benzinde gitmek bence büyük bir zayiat. Şu dönemde de en ekonomik olanı lpg. Tabii ki karar senin.
Servise de götürüp yakıtın fazla olduğunu söylersen yüksek ihtimal normal diyeceklerdir. (Çünkü çoğu firma "kullanışınıza bağlı bizim yapacağımız bir şey yok" der)
Araçta yaptığın bir değişiklik var mı?

TurkishAerospace

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
217
İsim
taha
evet haklısın ama çevremin 4,5 litre daha az yakıyor olması biraz rahatsız etti beni
mesafe, araç daki yük ,kullanış tarzı lastik havası her şey etken. Kimi pedala basar 50 60 dan sonra araba süzülerek gider kimi sabit tutar... benzinli araç da etken çok

VSArolann

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Emre Akgün
Evet öyleymiş doğru
Eğer yakıttan çok şikayetçiysen araç değiştirmeyi düşünmeni öneririm. Gerçekten onca kilometre benzinde gitmek bence büyük bir zayiat. Şu dönemde de en ekonomik olanı lpg. Tabii ki karar senin.
Servise de götürüp yakıtın fazla olduğunu söylersen yüksek ihtimal normal diyeceklerdir. (Çünkü çoğu firma "kullanışınıza bağlı bizim yapacağımız bir şey yok" der)
Araçta yaptığın bir değişiklik var mı?
bi değişiklik yok aldığım gün ki gibi kişisel ayarlar dışında o da hafızalı koltuk kaydı falan

yalnızbiri01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
650
İsim
muhammed samet
cher
Merhaba arkadaşlar 1 aydır tiggo 8 pro excellent (e pedal extralı) paket kullanıyorum
aracı genel olarak ecoda kullanıyorum iş yerime gitmek için 1km uzaklıkta bi sabah bi akşma git gel yapıyorum o kadar ayda bir uzun yol yapıyorum diyelim ama ortalama ve anlık yakıt tüketimi maşşallah ocağa incir ağacı dikicek gibi aynı arabayı kuzenim kullanıyor o ortalama 9,10 gezerken ben 12,13 geziyorum ve anlık olarak 20l tükettiğini görüyorum ekranda evet bulunduğum bölge urfanın bir köyü yollar baya arızalı ancak bu rakamlar çok yüksek gibi geldi bana bu aracı kullananlar en fazla 11,12 görüyor ortalama genel olarak 9,10 yakıyor millet ama benimki aldığı gibi boşaltıyor gibi hahaah.
alta vericeğim linkteki arkadaş 7l ortalmayla gezerken ben 13l lerdeyim bunun sebebi nedir acaba ??
senin yerinde olsam satar az yakan bir model alırım

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
bi değişiklik yok aldığım gün ki gibi kişisel ayarlar dışında o da hafızalı koltuk kaydı falan
Anladım. Fabrika verileri nelerdir?
Değişiklik derken jant lastik vs. Anlamında dedim. Trabzonda air jant takıp arabayı baştan aşağı değiştirdim diyen bi adam vardı. Onun arabası o kadar yaksın normal ama senin araba için diğerlerinden fazla yakma olayı cab sıkıcı olacaktır

VSArolann

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Emre Akgün
Değişiklik derken jant lastik vs. Anlamında dedim. Trabzonda air jant takıp arabayı baştan aşağı değiştirdim diyen bi adam vardı. Onun arabası o kadar yaksın normal ama senin araba için diğerlerinden fazla yakma olayı cab sıkıcı olacaktır
ortlama 8 düşük 7 yüksek 10

nightsoldier

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
417
İsim
C.S.
Hocam garanti işini ben bir yerden sonra takmamaya başladım. Bilgisayarımı 2 yıl garantisi var diye 2 kez termal macun değişim isteğiyle yolladım her seferinde değiştirilmeden geri geldi. En son garanti bitti değiştirdim ve rahata erdim.
Şuan Mermerler şirketinin ne olacağı bile belli değil. Chery satışları parça tedariği bile durduruldu. 2 Yıl bu benzin fiyatları çekilir mi?
Chery global, mermerlere distribütörlük vermiş. Sonradan ülkemize kendi adıyla da gelmiş. Chery Tr ile davalık olanlar, davalı olarak mermerleri göstermişler. Mermerler ise araçların onlardan alınmadığını söylemiş ama duruşmada bu olayı ispat edememiş. Davalar kaybedilince, chery ile ilgili tüm operasyonları iptal ettiler.
Ben de eq1 bekliyorum. Geldiği gibi alayım diyordum ama artık gelmez gibi.

TurkishAerospace

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
217
İsim
taha
Chery global, mermerlere distribütörlük vermiş. Sonradan ülkemize kendi adıyla da gelmiş. Chery Tr ile davalık olanlar, davalı olarak mermerleri göstermişler. Mermerler ise araçların onlardan alınmadığını söylemiş ama duruşmada bu olayı ispat edememiş. Davalar kaybedilince, chery ile ilgili tüm operasyonları iptal ettiler.
Ben de eq1 bekliyorum. Geldiği gibi alayım diyordum ama artık gelmez gibi.
Evet garanti birşeye yaramıyor gibi olsada yedek parça durumu vs de var. Distribütör vs de iş yapmıyor. Eski chery jeepler piyasada var alan yok. Marka ya kaliteye bişey diyemem ama şuan tiggo 8 in şanzıman arızası verse parasıyla bile yaptıramadıktan sonra ne yapayım öyle arabayı. Chery arada gelir türkiye ye arabasını satar sonra ortadan kaybolur yıllardır yaptığı şey

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,418
İsim
Emre
Discord
necromancerr
en rahatı dizel şehir içinde mutlujet var 1.3 dolu paket hergün kullanıyoruz yeri geliyor 5 yeri geliyor 8 falan yakıyor

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1

TurkishAerospace

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
217
İsim
taha
en rahatı dizel şehir içinde mutlujet var 1.3 dolu paket hergün kullanıyoruz yeri geliyor 5 yeri geliyor 8 falan yakıyor
1.3 dizel b c segmentinde güzel ver yansın... üst modellerde pdf güzel kafa agrıtır.

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,418
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç