Nerde bırakıyor dostum Allah aşkına. İşin içindeyim ben. O 3TB'ı al 1 ayda 200TL kazan çek ben sana bi 200 daha göndereyimÇok iyi
Sen hesabını at bana ben ona göre açayım.Ama hesaplayınca öyle oluyor? Açar mısın biraz.
3 TB işe işe girmek mantıklı değil.3 er tane 1 TB hdd ile başlamayı düşünüyoruz.
1. sorumuz: hddler ayrı olursa sorun olur mu
2. sorumuz: ücret almak sorunlu mu
3. sorumuz: chia coin kazımı için anakart işlemci vs yani sadece kazım için sistem önerisine ihtiyacımız var
Şuan minimum 2TB ile kazım yaptırıyor.hpool programı 1 tb ile kazım yapıyor mu? Sistemlerimiz var ama diğer işlerimiz için kullanmaktayız, yani ayrı bir sistem önermeniz çok iyi olur.
Öyle değil anlatmak adına.Sen hesabını at bana ben ona göre açayım.
hadi 4 tb yapsak? Kazanç ne olur3 TB işe işe girmek mantıklı değil.
1- ayrı ayrı olması sorun teşkil etmez.
2- ne ücreti?
Şuan minimum 2TB ile kazım yaptırıyor.
Çok iyi
75-100 TL olur.Öyle değil anlatmak adına.
Mesaj otomatik birleştirildi:
hadi 4 tb yapsak? Kazanç ne olur
Dostum Hpool calculate üzreinden hesapladınız muhtemelen ve sadece gidip plot kısmını doldurdunuz.Öyle değil anlatmak adına.
Ben resmi poolu bekliyeceğim çünkü senin karın hpoolun insafına kalmış bazıları ödeme alamıyor felan ve resmi poola geçince tekrar plot yapman gerekecek ve bu bayağı uğraştıracak yani direk sıfırdan resmi pooldan başlayacağım ben ama istiyosan yapabilirsin şimdiŞu an girmemiz iyi olmaz mı diyorsun
Hiç girmemek lazım, baksana adam 4TB ile 75 tl diyor.Ben resmi poolu bekliyeceğim çünkü senin karın hpoolun insafına kalmış bazıları ödeme alamıyor felan ve resmi poola geçince tekrar plot yapman gerekecek ve bu bayağı uğraştıracak yani direk sıfırdan resmi pooldan başlayacağım ben ama istiyosan yapabilirsin şimdi