Neler Yeni

Chia Coin Madenciliğine Başlamak

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,643
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları
Valla ne bileyim reis sürekli geldi gelicek diye diye beklettiler. Bir de daha önceden girmememin en büyük sebebi resmi poollar çıktığında tekrar plot oluşturmak zorunda kalacağımızdı. Elimdeki SSD'nin ömrü yetmez diye girmedim. Baktım geçenki yayından sonra da ertelendi, dedim gir abicim Hpool'a. Yeter artık :D Bir de bazı arkadaşların ödeme aldığını falan duydum, o da vesile oldu bu kararı almamda.
Dostum ben ondan da önce dedim :D Hpool resmi havuzlar çıksa da yıkılacak kale değil. Çoğu kişi zaten tekrar plot oluşturmak istemediğinden kalacaktı hpool'da keşke girseydin. Sende yakında alırdın ödeme :(

yigitrocks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,305
İsim
Yiğit Aralim
Dostum ben ondan da önce dedim :D Hpool resmi havuzlar çıksa da yıkılacak kale değil. Çoğu kişi zaten tekrar plot oluşturmak istemediğinden kalacaktı hpool'da keşke girseydin. Sende yakında alırdın ödeme :(
Ne bileyim reis, Reddit'de falan herkes çin sitesine güven olmaz, kendi launcher'ını indirtiyor, 20 haneli şifrenizi falan istiyor dediler. İçimde en baştan bi kuşku oluşmuştu. Ödeme alan insanlar olduğunu görünce, üstüne resmi poollar tekrar ve tekrar ertelenince dedim tamam abi yeter, Hpool yolu bize gözüktü.

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,643
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları
Ne bileyim reis, Reddit'de falan herkes çin sitesine güven olmaz, kendi launcher'ını indirtiyor, 20 haneli şifrenizi falan istiyor dediler. İçimde en baştan bi kuşku oluşmuştu. Ödeme alan insanlar olduğunu görünce, üstüne resmi poollar tekrar ve tekrar ertelenince dedim tamam abi yeter, Hpool yolu bize gözüktü.
Hayırlısı olsun artık dostum

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Hayırlısı olsun artık dostum
Peki chia için 4 tb 4 tb harddiskler alıp farm yapıp 200 150 tl koyup satmak mantıklı mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Böyle bir piyasa oluştu mu acaba

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,643
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Alıcı bulursan evet. Bende almayı düşünüyorum eğer iyi bir mevla kazanmaya başlarsam.
Küçük kullanıcılar bu yolla kâr edebilir gibi duruyor ama bakalım. Ben normalde 2500 3000 tl gibi bir ücretle girecektim( elimde 5. Nesil intel işlemcili bir pc vardı) sonra açıkçası yemediği için girmedim. Bakalım iyi kazançlar dostum.

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,643
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları
Küçük kullanıcılar bu yolla kâr edebilir gibi duruyor ama bakalım. Ben normalde 2500 3000 TL gibi bir ücretle girecektim( elimde 5. Nesil intel işlemcili bir pc vardı) sonra açıkçası yemediği için girmedim. Bakalım iyi kazançlar dostum.
Ben parayı biraz geç buldum ya :/ Biraz erken parayı bulup hpool'a katılsam çok güzel olacaktı işte
ARtık elimdekileri doldurunca 1 ay sonra olumsuz durum olmazsa 0.25 e yakın chia'm oluyor. Mining'den gelen parayla bunu birleştirip büyütmeyi planlıyorum ama zorlukta çok hızlı artıyor n'apsam bilmiyorum.

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Ben parayı biraz geç buldum ya :/ Biraz erken parayı bulup hpool'a katılsam çok güzel olacaktı işte
ARtık elimdekileri doldurunca 1 ay sonra olumsuz durum olmazsa 0.25 e yakın chia'm oluyor. Mining'den gelen parayla bunu birleştirip büyütmeyi planlıyorum ama zorlukta çok hızlı artıyor n'apsam bilmiyorum.
Projesi cidden çok sağlam ve bu yüzden hızlı yürüyor bu proje. İleride daha da ilgi göreceğini düşünüyorum. inşallah parayı bulup devam edebilirsin.

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,643
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları
Projesi cidden çok sağlam ve bu yüzden hızlı yürüyor bu proje. İleride daha da ilgi göreceğini düşünüyorum. inşallah parayı bulup devam edebilirsin.
İlk kazancı aldım. ama çekmedim coin'lerin tekrar yükselmesini bekliyorum. Keza mining'de de 0.05 Ethere yakın param olacak. Coinler yükselirse güzel bir mevla topluyorum. Acaba chia işine devam etsem mi karasız kalıyorum.

Dediğin gibi proje sağlam. İleride belki fiyatı 3-4k olacak kim bilir. Bakalım hayırlısı olsun.

Top Bottom