Daha geniş anlatır mısın nasıl yani piyasa kötü değil miHDD'nin ömrü birkaç ay olur ama HDD fiyatından fazlasını çıkarır o birkaç ay içinde.
Hocam şu anda piyasayı bilmiyorum. 7/24 çalıştırarak yaklaşık 3-4 ayda HDD fiyatını üstüne 200 TL civarı kazanırsınız gibi HDD ölür ancak o sürede yani karınız 200 TL civarı olur.Daha geniş anlatır mısın nasıl yani piyasa kötü değil mi
Toplamda 2 ay felan yapsam 200-300 kazanır mıyım
Sadece pc açıkken yapacağım ama zaten pc yi sabah 9-10 gibi açıp gece 12 gibi kapatırım o aralıklarda hesaplayınca kazanır mıyım
Kazanamazsın.Bende de 1tb lik hdd var (a101de satılan wd elementes taşınabilir)
Usb 2.0 (ve usb ile bağlayacağım yani harici hdd)
Sadece pcyi kullanırken çalıştırsam günlük ne kadar kazanırım ?
Hddye zarar verir mi ?
Anladığım kadarıyla chia mining yapmıyorsunuz. Lütfen yanlış bilgilendirme yapmayın. 5 tb ile aylık 70 lira civarı kazanıyorum çünküHDD'nin ömrü birkaç ay olur ama HDD fiyatından fazlasını çıkarır o birkaç ay içinde.
70 lira aylık mı ?Anladığım kadarıyla chia mining yapmıyorsunuz. Lütfen yanlış bilgilendirme yapmayın. 5 tb ile aylık 70 lira civarı kazanıyorum çünkü
Aylık 70 lira için zorlamaya gerek yok bence..Anladığım kadarıyla chia mining yapmıyorsunuz. Lütfen yanlış bilgilendirme yapmayın. 5 tb ile aylık 70 lira civarı kazanıyorum çünkü
aylık 70 lira için o programı yüklemeye bile değmez bence belki de günlüktür.Aylık 70 lira için zorlamaya gerek yok bence..
Aylık. Kripto para piyasası çöktü.aylık 70 lira için o programı bile yüklemeye değmez bence belki de günlüktür.
piyasa hakkında bilgim var benim yatırım da çöp oldu. beklemekten başka çaremiz yok maalesef.Aylık. Kripto para piyasası çöktü.
Aylık 70 lira, evet. Aynı zamanda eth mining yaptığım için yanda chia da açık kalıyor yoksa ugrasmazdimaylık 70 lira için o programı yüklemeye bile değmez bence belki de günlüktür.