SAqas
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 63
- İsim
- Yiğit
Kılıcdaroğlu CHP(parti içinde insanlar da dahil) den gitmediği sürece düzelmez bu parti.Gram faydası olmayan adamları yanlarına aldılar %1 bile oyları yok masa verdiler(Deva,Gelecek,demokrat parti,Saadet) chp kendisine kazık attı resmen
-Ben secim den önce eleştiri yapınca tüm CHP kitlesi bana saldırıyordu "yok muhalefete muhalefet olma"diye arkadaşlar eleştirmeden bu sorunları nasıl çözecez nasıl bu hükümetten kurtuluruz Yanlışa Yanlış Cevap verilmez
-CHP sürekli demirtaş demirtaş diyor koskoca Atatürkün partisi HDP (Terör sevicileri )oylarına mı kaldı cidden?(Millyetçi kesimden oy alamıyor yıllardır aynı politikayı izliyor+iç anadolu Hala sapsarı)
Seçime niye gidersin?
-Ekonomi sebepler
-Laiklik için
-Liyakatsızlık
-Güvenlik sorunu
-Mülteci sorunu
vb.
Peki bunlar ne diyor biliyor musunuz? bunu.
Seçimi kaybetmek için 40 tıkla atıyorlar
-Ben secim den önce eleştiri yapınca tüm CHP kitlesi bana saldırıyordu "yok muhalefete muhalefet olma"diye arkadaşlar eleştirmeden bu sorunları nasıl çözecez nasıl bu hükümetten kurtuluruz Yanlışa Yanlış Cevap verilmez
-CHP sürekli demirtaş demirtaş diyor koskoca Atatürkün partisi HDP (Terör sevicileri )oylarına mı kaldı cidden?(Millyetçi kesimden oy alamıyor yıllardır aynı politikayı izliyor+iç anadolu Hala sapsarı)
Seçime niye gidersin?
-Ekonomi sebepler
-Laiklik için
-Liyakatsızlık
-Güvenlik sorunu
-Mülteci sorunu
vb.
Peki bunlar ne diyor biliyor musunuz? bunu.
Seçimi kaybetmek için 40 tıkla atıyorlar