Yandan Terlik te gelmiş. Terliğe oy veren team yavaş yavaş tamamlanıyor.@arturo bırakın hocam bunlara bir şey anlatmayın. Cahile bir şey anlatamazsınız. Tartışılması en zor tür cahildir. Çünkü anlamazlar. Bildiklerinden, yanlış olan bildiklerinden devam ederler. Bir tanesi "Terlik" diye bir şey öğrenmiş. Anne babasından öğrenmiş galiba. Ailecek böyledir bunlar. Komik insanlar. Garip insanlar. Böyle bi' zeka seviyesiyle nasıl yaşıyorlar diyeceğim de kahve içecek paraları bile kalmamıştır.
La birader bi' git sal beni ya. Allah'ın kara cahili sal beni artık. Terliği bazı yerlere monteleyeceğim artık. Sal sal. Sülük gibisin.Yandan Terlik te gelmiş. Terliğe oy veren team yavaş yavaş tamamlanıyor.
Oğlum HDP'liler de diyor sana mesaj attım ya .al terlik adam.
Mesaj otomatik birleştirildi:
bunun üstüne mesaj yazarsan seni direk engelleyeceğim çünkü boş bir adam olduğunu kanıtlamış olucaksın
Canım terlik olan sensin. Oy Verdiğin terliğin adını bile söyleyemeyen acizde sensin. Cevap verecem rahat ol. Ama banlanmadan cevap vermemiz lazım.Terlik adam cevap versene
Kime diyorsunuz hocam ?Karşı görüşe saygı duymadıktan sonra, kendi görüşüne saygı gösterilmeyince isyan edemezsin, ilk önce karşı görüşüne saygı duyacaksın ki sende saygı bekleyeceksin. tabi bizim toplumumuzda karşıt görüşe saygı duyulmaz hakaret edilir ve kendi görüşünü kabul etmesi bekleniyor. bu tip insanlarla siyaset konuşurken normal hayatta, aniden konuşmayı bırakırım eğer hala devam ederse siyaset konuşmaya ben oradan ayrılıyorum. bu tip insanlara cevap vermeyeceksin ki kendi dünyasında yaşasın, bize rahatsızlık vermesin
genel herkese karşı görüşe saygı duymayan kim varsa ona diyorum.Kime diyorsunuz hocam ?
Ben açıkçası normalde saygı göstermeye çalışan bi' insanım. Hatta başka bir konuda tartıştığım arkadaştan özür bile dilemiştim. Fakat karşımdaki arkadaş böyle olunca yapacak bir şey kalmıyor.genel herkese karşı görüşe saygı duymayan kim varsa ona diyorum.
Yok knki değilsin. Sen de triggerlanmış bir Muhalif ergenisin. Kendine çeki düzen ver. Yoksa bir yerde sana verirler bunu. İnternet ortamı bura, millete sallaman normal.Ben açıkçası normalde saygı göstermeye çalışan bi' insanım. Hatta başka bir konuda tartıştığım arkadaştan özür bile dilemiştim. Fakat karşımdaki arkadaş böyle olunca yapacak bir şey kalmıyor.
Aciz Terlik iyi oku!Terlik adam cevap versene