Neler Yeni

CHP, YSK Verilerini Sisteme Yanlış Girmiş!

İceWolf

80+ Silver
@arturo bırakın hocam bunlara bir şey anlatmayın. Cahile bir şey anlatamazsınız. Tartışılması en zor tür cahildir. Çünkü anlamazlar. Bildiklerinden, yanlış olan bildiklerinden devam ederler. Bir tanesi "Terlik" diye bir şey öğrenmiş. Anne babasından öğrenmiş galiba. Ailecek böyledir bunlar. :D Komik insanlar. Garip insanlar. Böyle bi' zeka seviyesiyle nasıl yaşıyorlar diyeceğim de kahve içecek paraları bile kalmamıştır.
Yandan Terlik te gelmiş. Terliğe oy veren team yavaş yavaş tamamlanıyor. :) :)

Zechion

80+ Silver
Yandan Terlik te gelmiş. Terliğe oy veren team yavaş yavaş tamamlanıyor.
La birader bi' git sal beni ya. Allah'ın kara cahili sal beni artık. Terliği bazı yerlere monteleyeceğim artık. Sal sal. Sülük gibisin.

mental bey

80+ Bronze
al terlik adam.
Mesaj otomatik birleştirildi:

bunun üstüne mesaj yazarsan seni direk engelleyeceğim çünkü boş bir adam olduğunu kanıtlamış olucaksın
Oğlum HDP'liler de diyor sana mesaj attım ya :D.
Birilerinin şerefesizleri diğeriyle kapatamazsın :D.

ceto95

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
çetin pekdemir
Karşı görüşe saygı duymadıktan sonra, kendi görüşüne saygı gösterilmeyince isyan edemezsin, ilk önce karşı görüşüne saygı duyacaksın ki sende saygı bekleyeceksin. tabi bizim toplumumuzda karşıt görüşe saygı duyulmaz hakaret edilir ve kendi görüşünü kabul etmesi bekleniyor. bu tip insanlarla siyaset konuşurken normal hayatta, aniden konuşmayı bırakırım eğer hala devam ederse siyaset konuşmaya ben oradan ayrılıyorum. bu tip insanlara cevap vermeyeceksin ki kendi dünyasında yaşasın, bize rahatsızlık vermesin

Zechion

80+ Silver
Karşı görüşe saygı duymadıktan sonra, kendi görüşüne saygı gösterilmeyince isyan edemezsin, ilk önce karşı görüşüne saygı duyacaksın ki sende saygı bekleyeceksin. tabi bizim toplumumuzda karşıt görüşe saygı duyulmaz hakaret edilir ve kendi görüşünü kabul etmesi bekleniyor. bu tip insanlarla siyaset konuşurken normal hayatta, aniden konuşmayı bırakırım eğer hala devam ederse siyaset konuşmaya ben oradan ayrılıyorum. bu tip insanlara cevap vermeyeceksin ki kendi dünyasında yaşasın, bize rahatsızlık vermesin
Kime diyorsunuz hocam ?

Zechion

80+ Silver
genel herkese karşı görüşe saygı duymayan kim varsa ona diyorum. 🤣
Ben açıkçası normalde saygı göstermeye çalışan bi' insanım. Hatta başka bir konuda tartıştığım arkadaştan özür bile dilemiştim. Fakat karşımdaki arkadaş böyle olunca yapacak bir şey kalmıyor. 🤷‍♂️

mental bey

80+ Bronze
Ben açıkçası normalde saygı göstermeye çalışan bi' insanım. Hatta başka bir konuda tartıştığım arkadaştan özür bile dilemiştim. Fakat karşımdaki arkadaş böyle olunca yapacak bir şey kalmıyor. 🤷‍♂️
Yok knki değilsin. Sen de triggerlanmış bir Muhalif ergenisin. Kendine çeki düzen ver. Yoksa bir yerde sana verirler bunu. İnternet ortamı bura, millete sallaman normal.

İceWolf

80+ Silver
Terlik adam cevap versene :kekw:
Aciz Terlik iyi oku!

1-Biz hüdaparı savunmayız.
2-HDP ne ise Hüdapar da odur. Fakat Hüdapar=PKK demeye çalışarak PKK yı aklayamazsın.
3-PKK ya güzellemeler yapan vatansız Terlikler başkalarını eleştiremezler.
4-Doğuya Özerklik vereceğini söyleyen KK ya oy isteyen bir terlik başka partilerin terörle ilişkisi varmı yokmu söz sahibi değildir. Sen önce oy istediğin adamın Türkiyeyi bölmek istemesini açıklayacaksın.
5-HDP bayrakları altında, PKK lıları serbest bırakacam diyerek Van mitingi yapan KK ya oy isteyen bir TERLİK Vatan sözünü ağzına bile alamaz.

Aldınmı cevabını TERLİK :) :) :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,025,759
Üyeler
162,548
Son üye
sigmacanavari1
Top Bottom