Neler Yeni

CHP, YSK Verilerini Sisteme Yanlış Girmiş!

İceWolf

80+ Silver
"Sana bişey demiyorum. Heee heee yok. En akıllı sizsiniz, en bilgili sizsiniz, en troll olmayan sizsiniz, en gözgöre göre yalan söylemeyen sizsiniz. YUHHHHH," bunu yazmıştınız hatırlatırsam. İltifatlarınız için teşekkür ederim. Gerçekten de araştırmacı bilgimden dolayı sizden ve sizin gibilerden önde olduğumu bilmek beni mutlu ediyor.
:) Aynen aynen. Daha görmediği verilerin yanlış olduğunu bilecek kadarda zekisin. Acaba CHP mi sizi gazlıyor diyemeyecek kadarda üstün öngörülüsün :)

Zechion

80+ Silver
:) Aynen aynen. Daha görmediği verilerin yanlış olduğunu bilecek kadarda zekisin. Acaba CHP mi sizi gazlıyor diyemeyecek kadarda üstün öngörülüsün :)
Evet gazlıyorlar. Hem de ücretli :D. Fakat duyduğum kadarıyla sizin maaşlar daha fazlaymış. Bize nutella ekmek ve soda veriyorlar. Size ne veriyorlar ? Üstün öngörülü olmam da normal bence. Siz de kendinizden düşük birisiyle konuşurken üstün görmez misiniz kendinizi ? Şimdiden söyleyeyim, evet görürsünüz. Hatta ben size cevap vermeden önceki yorumlarınızı da gördüm. Komik insanlarsınız. Fakat forumda, fikir ayrılığı yüzünden kimseyle tartışmak istemiyorum. İyi forumlar.

İceWolf

80+ Silver
Evet gazlıyorlar. Hem de ücretli :D. Fakat duyduğum kadarıyla sizin maaşlar daha fazlaymış.
Kimden duydun, CHP lilerdenmi? :) CHP lilermi maaş veriyormuş TROLLERE :) Trollere maaş veren CHP li arkadaşlarınmı var :)

Zechion

80+ Silver
Kimden duydun, CHP lilerdenmi?
Hayır. Kuşlar söylüyor. Hocam bir de bir şey soracağım. Siz Arabistan'dan falan mı yazıyorsunuz ? Baktım da, hiçbir doğru yazdığınız kelime yok.

İceWolf

80+ Silver
Hayır. Kuşlar söylüyor. Hocam bir de bir şey soracağım. Siz Arabistan'dan falan mı yazıyorsunuz ? Baktım da, hiçbir doğru yazdığınız kelime yok.
Kuşlardan aldığı bilgilerle kendini ÜSTÜN zanneden kişi :) :) :) :)

Zechion

80+ Silver
Ne biliyim bari iftira atarken bir insanı refere etseydin. Bi kuşu refere etmen sanki üstün insanlığını çöp etti gibi :) :) :)
Osmanlı döneminde de kullanılan bir yoldu. İşe yarıyor yani. Öneririm size de bir ara, ufkunuzu açar belki.

İceWolf

80+ Silver
Osmanlı döneminde de kullanılan bir yoldu. İşe yarıyor yani. Öneririm size de bir ara, ufkunuzu açar belki.
Aman ben almıyım. Düşünsene senin gibiler hayvanlarla muhabbet edebiliyor yetmiyor kuştan köpekten kaplumbağadan bilgi alıp iftira atıyor. İğrenç ya, ben almıyım.. :) :) :)

Zechion

80+ Silver
Aman ben almıyım. Düşünsene senin gibiler hayvanlarla muhabbet edebiliyor yetmiyor kuştan köpekten kaplumbağadan bilgi alıp iftira atıyor. İğrenç ya, ben almıyım.. :) :) :)
Ülkemizin topraklarını sağlayan en büyük etken. Tarihimiz olan, Osmanlı dönemine bile laf atıyorsunuz. Artık ne diyeceğimi bilemiyorum. Padişahlarımızın kullandığı yolu açıklarken bana "Senin gibiler" diyorsun. Beni padişah seviyesinde gördüğünüz için çok teşekkürlerimi de iletiyorum bu arada. Fakat yapmayın. O kadar da göğe çıkartmayın beni. Tamam hadi zekiyiz falan da, bu da fazla...

İceWolf

80+ Silver
Ülkemizin topraklarını sağlayan en büyük etken. Tarihimiz olan, Osmanlı dönemine bile laf atıyorsunuz. Artık ne diyeceğimi bilemiyorum. Padişahlarımızın kullandığı yolu açıklarken bana "Senin gibiler" diyorsun. Beni padişah seviyesinde gördüğünüz için çok teşekkürlerimi de iletiyorum bu arada. Fakat yapmayın. O kadar da göğe çıkartmayın beni. Tamam hadi zekiyiz falan da, bu da fazla...
Uçmuş bu yaa :) :) :) heee heee İftiranı önce kuşa şimdide Osmanlı Padişahlarınamı dayadın. :):):) Kimlerle muhattap oluyoruz. :) :) :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,725
Üyeler
161,743
Son üye
sorusorma
Top Bottom