Zaten %8 oyları var %2 ne yapıyo biliyormusun, %25 fark ediyor demek. HDP nin oylarıda ilk saatlerde %25 fazla görünüyor. Azmı?Olm sen ne içiyon hdp oyu yüzde 10 mu fark etti yüzde 2 fark etti?
YSK da CHP üyesi yokmu zannediyorsun. Veri girişi yapılan her birimde CHP temsilcisi yokmu zannediyorsun. Belli hiç seçime girmemişsin.Sen anlaşılan seçim nasıl oluyor bilmiyorsun partili görevliler sandığın başında olur o sırada oy çalınamaz zaten sorun şu ysk sandıktaki verileri doğru girmemiş
bissürü örneği var
Yok anlamaz.... HDP de AKP de Anadoludan çok oy aldıkları için kendi oylarına oranla %20-25 arası fazla başlıyor rakamlara. Sonrada ikiside düşüyor ve oylar netleşiyor. Ayrıca ne önemi var. Fazla başlamışta az başlamışta. Önemli olan sonuçta ne aldığı değilmi. Böylemi avutuyorsunuz kendiniziYav aga sen nasıl bir beynin var yüzde 2 zaten değişebilir bir rakam akp yüzde 49 oyu vardı yüzde 55 kadar tamam derdim yüzde 60 ne alaka sen olayları kendi tarafından görmeye devam et daha fazla tartışmıcam.
Ne alaka. Terlikler sorumlu olduğu Sandığı terketmesin. Bunudamı AKP yapıyor. Eğerki partinin temsilcisiysen ve Sandığı terkedip gidiyorsan, Mazallah seçilse Ülkeyide terkedip gider 12 saat sandık başında duracak kapasitede olmayanlar, Bunuda AKP ye yüklemiş. Helal olsun güzel kafaYüksek başlamasının nedeni insanlar sandığı terk etmesi olabilir mi aynısı 2018 işe yaramıştı çünkü
hayatimda gordugum en sacma bakis acisiNe alaka. Terlikler sorumlu olduğu Sandığı terketmesin. Bunudamı AKP yapıyor. Eğerki partinin temsilcisiysen ve Sandığı terkedip gidiyorsan, Mazallah seçilse Ülkeyide terkedip gider 12 saat sandık başında duracak kapasitede olmayanlar, Bunuda AKP ye yüklemiş. Helal olsun güzel kafa
YSK'daki verileri yanlış geçiriyorlar hocam. Neyse, kendinizi kandırmaya devam edin.Veriler YSK dan alınıyor. Ayrıca Seçim 2023 sayfasının yandaşlığı herkes tarafından biliyor. Senin dediğin olsa YSK dün 1000 den fazla sandığın düzeltildiği açıklamasını yapmaz
Hahahhaha, güzel şakauyandiginizda her sey icin cok gec olucak..
ben seni engellemeyi unutmuşum yaDevletin resmî birimi açıkladı, oy çalındı iddianız da yalanmış.
Seçimi kaybettiler, sorumluluk almamak için manipülasyon yapıyorlar. Siz de ayakta uyuyorsunuz. Böyle seçmene, böyle aday müstahak...
İktidardan muhalefete de vekil geçişi olmamış:
knk engelle bunuda engelle valla değmez uğraşmaya zamanında çok tartıştım anlamıyor bunlar adama a diyorum onlarda senin savunduğun parti b yaptı diye savunma yapıyor ben bu tarz tartışmayı en son ilk okulda yapmıştımnpc la bu valla npc
Ya kanka sen ne anlatıyorsun hala ? Ben seni dün seni susturmadım mı ? Cahilliğini yüzüne vurmadım mı ? Hala ne yüz bulabiliyorsun konuşacak ? Dün tanımadığın bir adam çıktı, seni yerin dibine gömdü ve gitti. Hala gelmiş bir şeyler anlatıyorsun. Git büyü de gel, kendi kararların olsun öyle gel. Ailenden öğrendiğin 2 gramlık saçma bilgilerle karşımıza çıkma. Siyasi makaleler oku, bilgilen. Hatta öncelikle kitap oku. Sonra gel karşımıza. Daha kelime yazmasını bilmiyorsun. Bağlaç ayrımını bilmiyorsun. Konuştuğun dil hakkında bilgin bile yok. Git düzgün bir şekilde gel karşımıza, o zaman sana söz seni ciddiye alacağız.Ne alaka. Terlikler sorumlu olduğu Sandığı terketmesin. Bunudamı AKP yapıyor. Eğerki partinin temsilcisiysen ve Sandığı terkedip gidiyorsan, Mazallah seçilse Ülkeyide terkedip gider 12 saat sandık başında duracak kapasitede olmayanlar, Bunuda AKP ye yüklemiş. Helal olsun güzel kafa
Şu forumda bana kanıt göstererek konuşan kimse yok neredeyse. Sosyal medyadaki yalan yanlış algıları atıp duruyorsunuz. Tabii ki ciddiye almam.ben seni engellemeyi unutmuşum ya
knk engelle bunuda engelle valla değmez uğraşmaya zamanında çok tartıştım anlamıyor bunlar adama a diyorum onlarda senin savunduğun parti b yaptı diye savunma yapıyor ben bu tarz tartışmayı en son ilk okulda yapmıştım